Hvem er Anette Sand?

_Q6N7763Hjertelig velkommen til min blog, som startede i april 2006. Det er altid en fornøjelse med besøgende. Her på anettesand.dk vil du kunne finde nogle få “faste” sider med vejledninger og godt 1000 blogindlæg, hvoraf 99 % handler om økonomi, bogføring, administration og løn for iværksættere og små selvstændige. Mange af blogindlæggene er brevkassespørgsmål. Kik dig omkring, jeg håber, du kan finde noget, du kan bruge.

Jeg har en baggrund som regnskabsmedarbejder, økonomiansvarlig og bogholder i en række organisationer og foreninger som f.eks. Operation Dagsværk, Foreningen af Daghøjskoler i Danmark og Økologiske Igangsættere. Siden 15. august 2000 har jeg været selvstændigt erhvervsdrivende. Jeg kom sent i gang, selvom jeg altid har været iværksætter i mit hjerte.

Jeg er stifter af Regnskabsskolen, hvor vi tilbyder undervisning i regnskab, bogholderi og iværksætterrelaterede emner. Herudover fører vi bogholderiet for et mindre antal virksomheder, hvoraf langt de fleste er unge og nye enkeltmandsfirmaer og selskaber, læs mere på Regnskabsskolens hjemmeside.

Gennem Regnskabsskolen udgiver jeg en række bøger med relevant information for selvstændigt erhvervsdrivende. Læs mere om bøgerne her. Den seneste jeg har skrevet, er Løn og lønbogføring i bogholderiet, som udkom i 2019.

Jeg bliver indimellem booket til foredrag om økonomi, personale og andre emner. Kontakt mig på as@regnskabsskolen.dk, hvis du vil have fat i mig i den anledning. Ud over de kurser, vi afholder i vores egne lokaler, tilbyder jeg også undervisning ud af huset, både i form af et par timers inspirerende oplæg,  som temadage eller længerevarende forløb. Emnerne er iværksætteri, regnskab, løn og økonomiforståelse, redskaber til at klare sig i den administrative jungle, og hvordan regnskab kan blive en fornøjelse, når man ved, hvordan det skal gøres.

Der er et stort behov for information om regnskab og bogføring. Min mission er at gøre alt det administrative så enkelt som muligt for selvstændigt erhvervsdrivende, og himlen skal vide, at der er nok at tage fat på. Derfor startede jeg bloggen.

 

Tilbage til forsiden

Billeder: as1, as2, as3, as4, as5