Regnskabsskolens kurser under Corona-krisen – og uden for

Vi har fået en del spørgsmål om: Hvad gør Regnskabsskolen under Corona-krisen – er der kurser, og hvordan foregår det? Så det har jeg lavet en video om her (vil du hellere læse end lytte, så læs videre under videoen):

Vi plejer jo et par gange eller tre om året at holde store arrangementer, hvor der kommer mange mennesker ind til os i vores undervisningslokale, og den slags gør vi ikke lige nu. Men vi holder stadig kurser!

Nogle af os arbejder på kontoret – andre arbejder hjemmefra, men vi er præcis den samme gruppe mennesker, der underviser, som vi plejer at være. Det er både freelancere og ansatte – vi vælger den, der er bedst til opgaven i hvert enkelt tilfælde.

Vi har fire forskellige typer kurser lige nu:

Kurser i Valby (og rundt omkring i landet)

Vi er i denne uge startet med de fysiske kurser igen. Vi underviser også andre steder i landet, hvis vi bliver bedt om det, og der er et hold til os.

Onlinekurser med underviser

Dem har vi mange af. Det er kurser, der starter på en bestemt dag og slutter på en bestemt dag, præcis som et fysisk fremmødekursus, men hvor man bliver undervist af en underviser online hjemmefra. Så man har flere møder med underviseren – typisk ét om dagen – og med de andre kursister. Man kan arbejde i grupper og alt muligt online. Men meget af det er opgaveløsning, som man jo også ville gøre på et almindeligt kursus. Så onlinekurser er det, der minder mest om de almindelige fremmødekurser, vi har.

E-kurser

E-kurser adskiller sig fra onlinekurser ved, at når man har adgang til et e-kursus, så kører man sit eget forløb. Et e-kursus består typisk af videoer, opgaver, løsninger, læsestof og den slags. Man har adgang i et helt år, så hvis man vælger at købe et e-kursus, så kan man tage kurset med det samme, men man kan også vende tilbage til det senere, hvis der er noget, man gerne vil have opfrisket.

Individuel undervisning (i Valby eller online)

Det kan både foregå på kontoret, men det kan også fint foregå online, hvor du taler alene med en underviser om det, du skal undervises i.

Fysiske kurser – vi har rokeret om

Når vi taler de fysiske kurser, så er der blevet omrokeret i Regnskabsskolens lokaler. Vi kan – til trods for at vi har et dejligt stort undervisningslokale – maks. have 8 kursister på et hold ad gangen, hvis vi skal opfylde alle de krav, der er, bl.a. at der skal være mindst 2 meter mellem hver kursist. Så vi har god afstand og elsker at have et stort undervisningslokale til det.

Og vi har selvfølgelig stadig vores regnskabsservice og bogfør-med-aftaler, men det er så ikke det, det skal handle om her.

Kursusindhold

Vi underviser meget i bogholderi i Regnskabsskolen, og det er både sådan noget grundlæggende debet-kredit-gymnastik, men også hvordan man bruger en række programmer – helt konkret. Dem, vi underviser mest i, er e-conomic, Uniconta, Billy og Dinero, men der er også andre programmer vi kan undervise i. Men de kurser, vi udvikler materiale til, skal gerne være noget flere af os kan bruge og undervise i, så selv om der måske er en enkelt underviser, der kan et andet program, betyder det ikke, at vi som skole mener at vi kan det – men spørg, hvis der er et andet program, du ønsker undervisning i, end de nævnte.

Så underviser vi også i:

  • løn og lønadministration
  • budgetter
    – jeg elsker budgetter! Budgetter er vores visioner for fremtiden udtrykt i tal. Du skal være i stand til at lave dit eget budget, hvis du driver en virksomhed.
  • årsafslutning og årsrapporter
    – alle de opgaver, der er i bogholderiet omkring afslutning, inden vi er klar til at lave årsrapporten – og så hvordan man faktisk laver årsrapporter for selskaber eller årsafslutning for enkeltmandsvirksomheder.
  • regnskabsforståelse og regnskabsanalyse
    – det handler mere om forståelse og analyse af tingene end egentlig at udføre arbejdsopgaverne i bogholderiet.

Hvem er vores kurser for?

Dem, der tager kurserne, er typisk

  • nye iværksættere
  • selvstændige, der har været i gang i nogle år, som måske vælger at tage regnskabet hjem eller bare gerne vil have lidt mere styr på det
  • bogholdere – eller folk der gerne vil være det (læs om vores Diplomkursus for bogholdere her)
  • ledige – det er særligt tilrettelagte 6-ugers erhvervsrelevante kurser, der betales af det offentlige. Her har vi to kurser: Et der fokuserer meget på økonomi og økonomistyring, herunder bogføring, og et der er målrettet folk der overvejer at blive selvstændige – altså et iværksætterkursus.
  • ledere
  • andre ansatte end bogholdere, som gerne vil opgradere deres viden om regnskab og bogholderi – måske fordi de skal bruge det i forbindelse med noget projektarbejde.

Hvor lange er kurserne?

Et kursus det varer typisk fra 1½ time – hvis du bestiller 1½ times individuel undervisning – til 3 måneder, hvis du gennemfører vores store Diplomkursus for bogholdere. De 3 måneder er ikke på fuld tid – det er ca. 2 dage om ugen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Regnskabsskolens kurser, så kan du kigge ind på vores hjemmeside, regnskabsskolen.dk – der er nogle faneblade øverst, og det første faneblad hedder Kursus. Der kan du se vores kursuskalender, finde dit kursus og læse særligt om iværksætterkurserne, se planlagte webinarer m.m. – og der er er også et link til vores e-kurser.

I tvivl?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så ringer du bare til os på 33330161 – eller skriv på post@regnskabsskolen.dk Vi vil gerne snakke med dig. 🙂

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar