17 AMU-kurser på 6 uger :)

Det er ikke småting, der skal til, når vi skal lave et kursus, som kan godkendes som uddannelse for ledige med ret til seks ugers jobrettet uddannelse!

Helt konkret består vores kursus af 17 forskellige AMU-kurser, som tilsammen danner et fint forløb, hvor kursisterne når igennem rigtig mange af de praktiske opgaver, man møder i et bogholderi.

Du kan se kursusprogrammet hos vores samarbejdspartner Nyledige her.

Kurset består af 9 dage i Regnskabsskolen og 21 hjemmearbejdsdage. Og det er især forberedelsen til de 21 dage, vi arbejder hårdt med i denne tid. På hjemmearbejdsdagene skal der nemlig være rigtig godt materiale til for at fastholde interessen.

Vi laver gode videoer, opgaver, løsninger og afprøver konferencemuligheder, for der bliver hver dag mulighed for at tale med de øvrige kursister og underviseren – hvis man synes om det. Det er helt frivilligt :).

Herudover er jeg i gang med at tale med personer, som arbejder inden for bogføring/regnskab/økonomi for at høre, hvordan deres hverdag er. Bare som inspiration.

For os i Regnskabsskolen er det jo ikke nok bare at opfylde de tekniske krav: Lær at bogføre. For at materialet skal give mening for de kursister, som overvejer at arbejde professionelt i branchen, må der mere til.

Virksomhedsnært materiale: Ingen i Regnskabsskolen underviser uden også at bogføre i praksis. Undervisningen bliver en smule for teoretisk, hvis man alene tager udgangspunkt i lærebøger og opfundne historier. Så kursisterne kommer til at møde virkelige (anonymiserede) bilag fra firmaer, som er i fuld gang – og de cases, vi opbygger til opgaverne, handler om praktiske problemstillinger, vi har mødt i bogføringen/økonomistyringen i faktiske virksomheder.

Blandt de emner, vi når når rundt om er

  • e-handel (mange små salg, hvordan håndterer man…)
  • konsulentvirksomhed
  • handel med udlandet
  • splitmoms (og andre særlige momsregler)
  • lønudbetaling og -bogføring
  • debitorhåndtering
  • inkasso
  • kreditorer
  • afstemninger
  • årsafslutning

…. og meget mere. Med udgangspunkt i e-conomic og Excel.

Kursisterne ender med en stor, god og solid redskabskasse at arbejde videre med, og jeg glæder mig helt vildt til at få det første kursus i luften.

Det starter den 7. maj.

Tilmelding: Uanset om du er ledig, selvstændig eller i arbejde kan du deltage. Hvis du er ledig, betaler jobcentret for kurset, hvis du har ret til seks ugers jobrettet uddannelse. Hvis du er selvstændig eller ansat, kan du deltage på almindelige vilkår: Prisen afhænger af dit uddannelsesniveau, hvor AMU-målgruppen slipper meget billigere end personer med længerevarende uddannelse.

Tilmelding foregår hos Nyledige:
https://nyledige.dk/kurser/oekonomi-regnskab-og-kontor/oekonomistyring-med-e-conomic-og-excel/

….. men du kan også ringe til os i Regnskabsskolen, så kan vi formidle kontakten. Der er noget papirarbejde – men det er ikke uoverkommeligt, og Nyledige hjælper med det, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Så alt i alt: Vi har super travlt, det er super spændende.

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar