Brevkasse: Hvad hvis min hobbyvirksomhed omsætter for over 50.000 kr.?

SpørgsmålHej Anette.

Jeg har en lille hobbyvirksomhed, som er begyndt at gå godt. Jeg arbejder på fuld tid som alm lønmodtager fra 7-16.

Hobbyvirksomheden arbejder jeg på om aftenen. Jeg producerer forskellige produkter af træ. Jeg bruger ca. 1000kr på materialer og sælger produktet for 2000kr.

Hvordan forholder det sig, hvis min omsætning overstiger 50.000 kr pr. 12 mdr. Skal jeg så betale moms? Er det så ikke længere hobbyvirksomhed? Hvad er den maximale omsætning for en hobbyvirksomhed?

Jeg ser frem til dit svar. På forhånd tak.

Jesper

SvarHej Jesper

Det kan godt stadig være en hobbyvirksomhed, selvom du omsætter for mere end 50.000 kr. Og du behøver ikke at blive momsregistreret. Det kan du læse meget mere om her: http://hobbyvirksomhed.dk/%C3%B8konomi/

Dbh.
Anette

4 Replies to “Brevkasse: Hvad hvis min hobbyvirksomhed omsætter for over 50.000 kr.?”

 1. Dit svar til Jesper er ikke korrekt. Jesper skal som H.R. momsregistreres hvis omsætningen overstiger kr. 50.000 pr. 12 mdr.

 2. Hej Anette, tusind tak for besvarelsen af Jespers spørgsmål. Jeg har netop selv hobbyvirksomhed, som er begyndt at gå bedre, hvorfor jeg havde samme spørgsmål. Dit link gav mig svar på alle mine spørgsmål!

  Tusind tak!
  Thomas

 3. God information, min revisor havde sagt til mig, at min kærestes lille smykkefabrik i garagen, skulle momsregistreres uanset hvad, hvis hun kom over 50.000 kroner.
  Dejligt at det ikke er tvingende nødvendigt :)

  Mvh Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.