Rejseafregningsskema 2017

Rejseafregningsskemaet for 2017 er nu klar. Kilometergodtgørelse og diætsatser er ændret i forhold til 2016. Du kan downloade skemaet her (Excel-fil):

Rejseafregningsskema 2017

 


Få styr på fradragene – køb Bogen om fradrag her:

6 Replies to “Rejseafregningsskema 2017”

 1. Hej! Jeg vil lige høre hvem der har krav eller ret til at få en godtgørelse fra sin arbejdsgiver for at være væk fra hjemmet i over 24 timer.

  Kan en ansat forventes at tilbringe 25% af sin arbejdstid i en anden del af Danmark eller udlandet og ikke betales noget fra han eller hun forlader sin bopæl til de kommer retur igen?

 2. Hej Pernille

  Som funktionær har du ifølge loven krav på ikke at have udgifter forbundet med din rejseaktivitet. Men lige præcis, hvordan godtgørelsen skal finde sted, er der ingen faste regler om. Nogle får udbetalt diæter, andre får dækket de faktiske udgifter.

  Hvis du ikke er funktionær og ikke dækket af en overenskomst, er det alene et spørgsmål om, hvad du og din arbejdsgiver har forhandlet jer frem til, typisk i forbindelse med ansættelsen.

  Dbh.
  Anette

 3. Hej Anette
  Jeg er ansat i en virksomhed hvor jeg får dækket hotel, måltider mv i forbindelse med rejser ved indsendelse af bilag.
  Har jeg derudover ret til skattefri udbetaling minus de 75% til fuld forplejning – dvs. 121,75kr/24 timer for rejser udover 24 timer?

  Virksomheden har ikke gjort det indtil nu, men jeg har haft denne ordning i et tidligere firma med samme vilkår som ovenstående i forbindelse med rejser. Så nu er jeg i tvivl om hvilken praksis der er den rigtige?
  Tak på forhånd :)
  DBH Marie

 4. Hej Marie

  Det ekstra beløb på 25% af diætsatsen KAN virksomheden udbetale skattefrit. Men der er ikke nogen lov, som siger, at de skal. Det er alene et spørgsmål om, hvilken aftale, du har indgået med din arbejdsgiver.

  Dbh.
  Anette

 5. Er det kun min pc der ikke tillader mig at åbne uanset på hvilket link jeg forsøger at få rejseafregning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.