Ny udgivelse: Bogen om løn og lønbogføring med Danløn

danloenSå har jeg igen en bog på vej fra trykkeriet. Regner med, at den kommer i morgen – og officiel udgivelsesdato er den 11. januar. Det er en bog om Danløn.

“Bogen om løn og lønbogføring med Danløn”er skrevet til dig, som skal i gang med at bruge et lønsystem for første gang.

Jeg har skrevet den sammen med Lone Siger Pedersen fra Regnskabsskolen. Lone har lavet løn for rigtig mange af Regnskabsskolens kunder, så  hun har solid praktisk erfaring med Danløn.

Bogen kommer igennem de vigtigste regler om løn, feriepenge og forskellige løndele ““ og deres skattemæssige behandling. Du får derfor en indføring i,hvilke regler, der skal overholdes, når du udbetaler løn som A-indkomst. Den del af bogen minder meget om Datalønbogen, selvom det ikke er den samme tekst og opbygning.

Du kan også læse om, hvordan man starter en lønaftale med Danløn og laver sin første lønkørsel, og der er et afsnit om, hvad man gør, hvis der skulle ske en fejl i lønbehandlingen.

Bogens sidste del handler om bogføringen: Uanset hvilket bogføringsprogram, du bruger, skal lønnen bogføres korrekt, så regnskabet hele tiden viser, at lønnen stemmer, herunder status over betalt A-skat mv. Bogen giver et hurtigt overblik over arbejdsopgaverne og konkrete anvisninger på, hvordan du kan løse dem.

Hent indholdsfortegnelse og det 1. kapitel her

[Red.: Bogen er desværre udgået og kan ikke længere købes.]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.