10 års jubilæum på anettesand.dk i dag

 

10-år-på-bloggen

Rabat og konkurrence: Nederst i indlægget :).

Jeg kan lige så tydeligt huske, da Jesper Laugesen i april 2006 viste mig WordPress og lærte mig at blogge.

Det var fantastisk! Følelsen af, selv at kunne kommunikere på internettet, uden at skulle igennem en IT-specialist først – og kunne uploade, redigere og slette. Så den 9. april 2006 startede anettesand.dk.

Dengang så siden sådan ud:

2006

Og det første indlæg kan du læse her:
https://anettesand.dk/2006/velkommen-til-min-blog/

Som det fremgår, vidste jeg fra starten, at jeg ville have en brevkasse. Og den har jeg sådan set haft siden. Helst præcist: 296 besvarede  brevkassespørgsmål. Og en del, som ikke er blevet besvaret (især dem fra handicaphjælpere, som ikke kan forstå, at de ikke kan få diæter, når de er på døgnvagter), og nogle som er besvaret privat på grund af spørgsmålenes særlige karakter.

Jeg beholdt ikke designet ret længe. Men skiftede i 2007, 2008 og 2009. Herefter holdt layoutet frem til 2014 (delvist pga. for stor travlhed til faktisk at få gjort noget ved det)… hvor jeg skiftede igen, ovenikøbet to gange, så vi endte med det nuværende udseende på bloggen. Turen har været sådan:

2007

 

 

 

 

 

 

2008

 

 

 

 

 

 

 

2009

 

 

 

 

 

 

2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak til Way-Back-machine, som heldigvis er bedre til at huske end jeg, når det gælder bloggens udseende.

Jeg bruger et statistikprogram og følger med i, hvor mange, der læser – og især, hvor mange faste læsere jeg har, her på bloggen. Til jer, som kommer jævnligt forbi, vil jeg sige særskilt tak for opmærksomheden. Mange af jer sender tips på mail til mig, når der er noget af interesse, nogle har endda tilbudt at hjælpe, f.eks. med at forbedre rejseafregningsskemaet, lave kørselsregnskab osv. til udgivelse her på bloggen. Det er jer – de faste læsere – jeg især skriver til i dag.

Jeg kan fortælle, at vi – ud over de 1249 indlæg (dette bliver nr. 1250) også har rigtig mange kommentarer. Flest har dette indlæg fået –  nemlig 160. Men i forlængelse af brevkassen er langt de fleste af kommentarerne konkrete spørgsmål og mine svar. Så man kan ikke sige, at der er rigtig mange debatindlæg – der er nogle – men der er virkelig mange indlæg, som stiller uddybende spørgsmål til de forskellige emner, jeg skriver om.

Det smarte ved sådan en WP-blog er, at man kan styre ret mange ting, uden egentlig at vide noget som helst om, hvordan en hjemmeside skal bygges. Den blog, I læser og ser, er for 99,5%s vedkommende helt erhvervsmæssig, jeg skriver om ting, som har en eller anden relation til mig fag eller Regnskabsskolen. Men en lillebitte del er privat – og nogle gange kan jeg lave en privat side, som jeg bruger til “et eller andet privat” – og så kan man bare gemme siden, så den ikke kommer med i menuerne – så det kun er den eller har fået et link, der læser den. Det ER da praktisk! Gør du noget tilsvarende?  Jeg elsker WordPress. Og jeg elsker at have en blog.

Derfor er det også en stor dag for mig, at jeg har haft den i 10 år. Så det skal fejres.

Vi fejrer den med en konkurrence og en rabatkode.

KONKURRENCE:

Hvis du 20160310_134351skriver en kommentar under dette indlæg, deltager du i konkurrencen om

 1. præmie: En stor dåse Quality Street (2,9 kg.) (eller den store bogpakke, hvis ikke du bryder dig om chokolade)
 2. – 5. præmie: En valgfri e-bog fra Regnskabsskolens webshop

Konkurrencen løber i 10 dage, så du skal have skrevet din kommentar inden den 18. april 2016 for at deltage.

RABAT:

Hvis du køber bøger eller kurser i Regnskabsskolens webshop fra nu af og 10 dage frem (10 års jubilæum – 10 dages rabat :)) – får du ikke bare 10 men hele 20 procents rabat på dele molevitten, altså alle bøger og kurser. Du skal bruge rabatkoden “blog10“, når du køber kurser her eller bøger her.

Og helt ekstraordinært: Hvis du køber vores nye e-kursus i bogføring med e-conomic, får du det til halv pris – men kun i denne weekend. Du kan købe det her: e-conomic e-kursus.

…. så tak til alle jer, der læser med. Hvis ikke I var her, var der ingen grund for mig til at skrive. Jeg vil ønske jer alle en rigtig god weekend og på gensyn her på bloggen en anden gang.

De bedste hilsner
Anette

50 Replies to “10 års jubilæum på anettesand.dk i dag”

 1. Stort tillykke med bloggens 10 års jubilæum – som altid har været inspirerende at følge :)

 2. STORT tillykke med de første 10 år :-)

  Tak for altid inspirerende læsning og gode, brugbare råd i brevkassen!

 3. Stort tillykke med jubilæet og tusind TAK for dine altid kontante og underholdende indspark.

  Du er den mest sprudlende bogholder, jeg har mødt!
  Det kræver sin kvinde at trylle liiiiiiiidt kedelige emner som momsafregninger og periodeafgrænsninger til underholdende foredrag :-)

  Glæder mig til at følge bloggen de næste 10 år!

 4. Hej Anette,
  Stort tillykke med dit jubilæum.
  Det har været fantastisk at følge din lange rejse – helt fra begyndelsen i Sølvgade :-)

 5. Tillykke med jubilæet, Anette.
  Det bliver spændende med de næste 10 år :)

 6. Tillykke med jubilæet! Jeg kan se at jeg genkender alle de designs bloggen har haft, så jeg må have fulgt med fra starten. Jeg er helt enig med Lotte ovenfor. Der er simpelthen ingen der kan gøre regnskab så interessant som dig – pga. din sprudlende formidling.

 7. Hej Anette
  Stort tillykke med de 10år, Ser frem til hvad de næste 10 år vil bringe.

 8. Kære Anette

  Tillykke med bloggens jubilæum. Som Anja, kan jeg også huske de forskellige designs, så jeg må også være blandt de, der har læst med fra starten.

  Så derfor er det også lidt sjovt at læse med på dette indlæg, og se, hvordan bloggen har udviklet sig igennem årene.

  Glæder mig til at se, hvad du finder på, de kommende 10 år :)

 9. Tillykke med bloggens 10 års jubilæum. Gennem de sidste 5 år har jeg selv haft stor fornøjelse af dine velskrevne artikler og råd. I samme periode har jeg henvist alle vore kursister til bloggen. Det er lidt tankevækkende – der har aldrig været andet end positive tilbagemeldinger, på brugen af den. Glæder mig til de næste 10 år.

 10. Et stort til lykke med jubilæet til en stor personlighed. Bliv endelig ved :-)

 11. Tillykke med dagens jubilæum. Anette Sands blog er altid blandt de meste viste når man søger på skattemæssige spørgsmål og det er jo ikke bare udtryk for god søgemaskineoptimering, men at indholdet er relevant og af kvalitet – og derfor populært. Tillykke god fornøjelse med at forklare skattereglerne på en ligefrem og ukompliceret måde også de næste 10 år. :-)

 12. Stort tillykke herfra.
  Jeg er vist en af dem, der har fulgt med fra begyndelsen, helt tilbage fra Heltindernes tid. Derudover har jeg både haft min mor og lillebror med ind til dine temaaftner og begge har været meget begejstret.
  Som min bror siger “Er det ikke noget hende med hatten ved noget om “.
  Tusind tak for at starte med diplom bogholder uddannelsen,som gjorde at jeg startede op som selvstændig, hvor jeg har en fest.
  Stort tillykke og nyd det.

 13. Et kæmpe tillykke med jubilæet, Anette!
  Du har hjulpet mig til at navigere i den administrative jungle, man lige pludselig befinder sig i, når man går selvstændig. Jeg har stor glæde af dine bøger, din blog og dine kurser, og jeg håber, du fortsætter det store og prisværdige arbejde i mange år endnu.

  Bedste hilsner,
  Eva Marie

 14. Kære Anette

  Stort tillykke med de første 10 år🎁

  Kærlig hilsen

  Dorthe

 15. Tillykke med dagen.
  Kan huske at jeg startede som kunde i kælderlokalet i Sølvgade blandt kornkværne, sæber og hjemmesko. Der er dælme sket meget siden dengang… :-)
  God vind til dig og Regnskabsskolen med de næste 10 år.

 16. Hej Anette
  Et kæmpe stort tillykke med dit 10 års jubilæum!!
  Det har været meget spændende at følge udviklingen gennem årene!

 17. Hej Anette
  Et kæmpe stort tillykke med jubilæet!
  Det har været meget spændende og inspirerende at følge dig gennem årene!!

 18. Tillykke med jubilæet. Det var da takket være Anjas tweet, at jeg pludselig blev opmærksom på denne blog. Det ser interessant ud, og jeg tror vi alle kan genkende det med skiftende designs på vores blogs.
  Man får hele tiden nye ideer, og det er super spændende at være med i blogningens univers. God vind med de kommende 10 år.

 19. Tillykke med jubilæet.
  Det er altid spændende at følge din blog – held og lykke fremover.

 20. Kære Anette – 2,5 indlæg pr. Uge i 10 år er en stor – nej, kæmpe stor bedrift og det er en fornøjelse at læse med.
  Tak!

 21. Tillykke med brevkassen, – hvert gang, en af mine kollegaer spørger mig, om jeg nu tilfældigvis ved, om…så siger jeg altid: Spørg Anette!
  For det er næsten altid din brevkasse, jeg alligevel ender i, når jeg googler et regnskabsspørgsmål… ;-)

 22. Tillykke med jubilæet. Jeg er ny her, men vil helt sikkert få glæde af din blog i fremtiden

 23. Stort tillykke med de 10 år. Og tak for den store hjælp det giver til regnskabet.
  Ser frem til de næste 10 år.

 24. Kære Anette stort tillykke med dit 10 års jubilæum,der sker altid noget hos dig. Du er personificeret udvikling 😊 glæder mig til at følge med de næste 10 år

 25. Hjertelig til lykke med de 10 år. Og tak for mange gode indlæg og besvarelser.

 26. STOOOORT Tillykke Anette!! Virkelig den fedeste regnskabs og bogholderblog jeg nogensinde har fulgt med i. Du inspirerer og gør tingene legende let.
  Tak for 10 års skriverier _ Glæder mig til 10 år mere :-)

 27. Hip hip hurra, tillykke med din spændende og til tider fornøjelig blot. Glæder mig til mere.

 28. Kære Anette

  For en rådgiver i kommunikation og markedsføring, er du et inspirerende eksempel på en leder, som formår at udnytte og bruge digitaliseringen.

  Det er super flot arbejde. Glæder mig til fortsat at følge dig i de kommende år ;o)

 29. Hej Anette, Stort tillykke med din 10 års jubilæum og god vind med de næste 10 år. Med venlig hilsen fra Rosa

 30. Tillykke med 10 års jubilæet og tak for gode informative indlæg og nyhedsbreve. Der er altid gode fif at hente. Ønsker dig held og lykke med de næste mange år. :)

 31. Tillykke med dit 10 års jubilæum. Jeg er nyopstartet bogholder og har fået anbefalet Regnskabsskolen, hvilket jeg er super glad for. Du har nogle yderst spændende og gode bøger, som jeg må eje. Alt held og lykke fremover!

 32. Stort tillykke med jubilæet og tak for den gode hjælp, jeg har fået gennem blog, kurser mm. Det er rart og trygt at kende til dig, når man driver sin egen virksomhed.
  Kh
  Pernille

 33. Tillykke med jubilæet – tak for gode fif og hjælp til bogføring.
  Glæder mig til at følge med fremover også.

 34. Tillykke med 10 års jubilæet ! Jeg kigger jævnligt forbi, altid gode ting at hente

 35. Gratulerer med jubilæet! Din blog har varet til kæmpestor hjælp siden jeg selv blev selvstændig og skulle begynde at lave bogføring, i et fremmand land på et fremmand sprog :-) Du skal have stort tak for at du deler med dig af din videnskab!

 36. Hej Anette

  Stort tillykke med bloggens første 10 år. Jeg håber du bliver ved i rigtig mange år endnu.

  Keep on the good working.

  Mange Hilsner
  Bo Nielsen – Argos Regnskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.