Vil du kende din virksomheds fremtidige salg?

Når man som jeg har hjulpet mange små og mellemstore virksomheder med deres økonomistyring, er der oftest én ting som gør det svært at styre mod fremtiden: at vurdere hvor meget der sælges. Og det er vigtigt at kunne skønne dette, for det er omsætningen, der driver virksomheden og jo også bestemmer vores omkostninger.

Derfor har vi udviklet et prognoseværktøj, der kan analysere og fremskrive salg. Ret spændende, fordi når vi kan fremskrive salg vil vi samtidig kunne opnå bedre styring med omkostninger og likviditet.

Kort sagt kan man med værktøjet analysere sit salg, og undersøge tendens, sæsonudsving, og få en vurdering af de trends der påvirker salget. Men denne analyse kan også mere end det. Vi kan fremskrive salget, og i mange tilfælde få sat tal på fremtiden.

Jeg skal så lige tilføje, at det ikke er mig men andre i Regnskabsskolen, som laver arbejdet. Jeg er stadig i processen med at lære, og det går måske ikke så hurtigt, som man nogle gange kunne ønske.

Er du interesseret i at høre mere, så kan jeg fortælle, at analysen er mest interessant for virksomheder, som har nogle gode historiske data (=bogførte bilag) et par år tilbage, og som i forvejen kender værdien af at have rigtig gode budgetter. Men kontakt Regnskabsskolen på 33330161, hvis du overvejer, om det er noget for dig. Eller send en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.