Nøgletal – her er regnearket

UdklipHvis du har læst Bogen om Nøgletal, ved du det godt: Der findes et rigtig godt regneark, som kan regne 10 væsentlige standard-nøgletal ud for dig, bare ved at du taster regnskabstal ind i en liste, klar til udfyldelse. Det er et, statsautoriseret revisor Jens Gottlieb lavede for mange år siden, da jeg udgav bøger i Franciskanserserien. Men det holder stadig!

Regnearket er et godt redskab at have, når der skal laves nogle hurtige udregninger – i hvert fald for de af os, som ikke har formået at lære alle formlerne udenad.

Hvis du ikke har Bogen om Nøgletal endnu, så klik på billedet her til højre, så kommer du over i Regnskabsskolens webshop, hvor du kan få den – som trykt bog eller pdf – til en uhyre rimelig pris.

Anyway…. det var det regneark: Prøv at indtaste tallene fra både 2014-regnskabet og dit halvårsregnskab for 1. halvår 2015. Måske finder du ud af noget, du ikke vidste i forvejen.

Hent regnearket her.

(Obs! Nogle oplever at der er kode på regnearket, men det er ikke sådan det skal fungere. Der er derimod en kode, der beskytter nogle felter, så man ikke kommer til at taste i dem. Her kan du hente et ark uden beskyttelse, hvis det andet driller: Nøgletalsark uden beskyttelse. Så skal du bare være opmærksom på kun at rette i de hvide felter i fanen “Indtastningsark”.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.