Momsafstemning – årsafslutning

Hvis du ikke er tilmeldt nyhedsbrevet, så er det nu, du skal gøre det. For om et par dage udkommer der et nyt nyhedsbrev med et godt tilbud på to forskellige kurser vedrørende årsaflutning: Et kort og effektivt kursus for iværksættere og selvstændige med personligt ejede virksomheder. Og et tre-dages kursus for professionelle bogholdere, som handler om årsrapporter og selskabers selvangivelse. Og så får alle de, som abonnerer på nyhedsbrevet også mit nyeste regneark: momsafstemning.

Regnearket er tilrettet, sådan at du kan bruge det, også hvis du har købt varer med omvendt betalingspligt i Danmark og (som jeg foreslår) har valgt at bogføre salgsmomsen vedrørende disse varer på en separat konto i regnskabet.

Momsafstemning er en af de obligatoriske øvelser, når man afstemmer et regnskab i forbindelse med årsafslutningen, så det har vi en vis rutine i i Regnskabsskolens bogholderi. Og jeg er lige gået i gang med at lave en øvelse i det, som skal bruges på vores Diplomkursus for bogholdere – vi er i gang med opdatering af en del af materialet – meget allerede til det hold, som er i gang nu, men også en del, som kommer med, når aprilholdet starter. Blandt andet momsundervisningen. Det passer nemlig med, at vi på det tidspunkt også har en helt ny momsbog :).

Anyway – har du lavet din momsafstemning for 2014? Ellers har du mulighed for at gøre det i det nye regneark: momsafstemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.