Mens vi venter….. på den nye momsbog

Køb bogen Moms og momsfradrag herKan du se den gule bog ca. midt i billedet? Det er den nye momsbog – og den udkommer officielt på onsdag, den 15.4.15, men trykkeriet har allerede sendt den til os.

“Moms og momsfradrag – en guide til iværksættere og selvstændige” hedder den, og hvis du Køb bogen Moms og momsfradrag her, kan du få 15% rabat på bogen, hvis du køber den  inden 14. april kl. 16.00 med brug af følgende rabatkode/kuponkode: moms15. På samme side kan du også finde en fil med indholdsfortegnelsen og de første sider af bogen, så du kan prøve, før du køber.

Vi har god gang i produktionen af bøger. Den næste, der kommer, er en opdateret version af Bogen om bogføring med e-conomic, og den regner vi med at være klar med senest i slutningen af maj. Måske før. Hen over sommeren skriver jeg sammen med Lone, som styrer lønnen for alle Regnskabsskolens kunder, en bog om bogføring af løn med Danløn, og foreløbig har vi en planlagt udgivelsesdato i september – men der kan (jo) nå at komme mange ændringer til inden da.

Så foreløbig er jeg rigtig glad for, at den nye momsbog er på vej. Den har – i modsætning til den seneste, som er fra 2012 – moms ved handel i EU med, og der er nye og opdaterede kapitler, så den danske moms er dækket endnu bedre. Så kik forbi og hent indholdsfortegnelsen Køb bogen Moms og momsfradrag her.

3 kommentarer til Mens vi venter….. på den nye momsbog

 1. Tina 12. april 2015 at 14:22 #

  Jeg vil købe denne bog og vil også købe bogen om “Fradrag i erhvervsdrivende virksomheder” – vil dog lige sikre mig, at der ikke er en ny udgave på vej af denne også?

  Hilsen
  Tina

 2. Anette Sand 12. april 2015 at 14:23 #

  Hej Tina

  Bogen om Fradrag er der ikke nogen ny udgave på vej af. Den fungerer fint, som den er.

  Dbh.
  Anette

 3. Tina 12. april 2015 at 14:24 #

  Super – jeg “klikker” dem hjem :-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.