Har du brug for en praktikant i bogholderiet?

parI Regnskabsskolen har vi ofte praktikanter, og det er en god hjælp: Et ekstra sæt hænder til at sortere bilag og et ekstra par ben til at løbe med, når vi har travlt. Ofte er der tale om fire ugers virksomhedspraktik, hvor praktikanten ikke får noget i løn men alene er der for at få noget erfaring inden for branchen samtidig med at han/hun stadig søger andre jobs – og det er da sket, at enkelte er blevet hængende, f.eks. som vikar, hvis det har vist sig at være en af de rigtig gode konstellationer og alt er gået op i en højere enhed. Andre gange er der tale om mere langvarige praktikker – måske i forbindelse med en revalidering eller noget tilsvarende.

Men vi kan som altovervejende hovedregel kun have en praktikant ad gangen. For selvom det er en stor hjælp, så kræver det jo også, at man i virksomheden har det nødvendige overskud til at sørge for en god introduktion, der skal være fornuftige og gode arbejdsopgaver for praktikanten at tage sig af, og der skal være en arbejdsplads til rådighed.

Vi får mange henvendelser om praktikpladser, og ofte flere, end vi kan sige ja til. Sådan er det lige i øjeblikket. Derfor: Hvis du har brug for hjælp i bogholderiet og har plads til at have en praktikant ind imellem, så send mig lige en mail på as@regnskabsskolen.dk. Så kan det være, at jeg kender nogen, som kunne være interesseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.