Et (ikke så) hemmeligt jubilæum

I dag, den 15. august 2015, har jeg drevet virksomhed i 15 år.

Det havde jeg ikke tænkt mig at fortælle nogen, for det er ikke en dag, jeg egentlig synes, jeg skal fejre. Jeg har nogle andre datoer end lige startdatoen for virksomheden, som er vigtigere for mig.

Men Linkedin mener det anderledes: Uden at have spurgt mig, om jeg var interesseret i det, har de delt oplysningen om mit jubilæum her i starten af august. Så der er løbet rigtig søde og hyggelige gratulationer ind i løbet af måneden. Og tak for dem.

Så: Hvis Linkedin skal fejre det, er det jo ikke nogen hemmelighed, og så kan jeg vel også bruge et par minutter på at kikke tilbage.

UdklipJeg har billeder fra butikken i Sølvgade – men kan ikke lige finde dem. Må se at få downloadet Picasa eller noget tilsvarende. Det var ellers en fin, lille butik, hvor der bare var en hel masse udfordringer, jeg i min inspirerede naivitet ikke havde taget højde for. Så derfor lukkede jeg den efter 1½ år og flyttede fra Sølvgade og Inloco Blandet Byhandel til Gråbrødretorv og Inloco Regnskab. Men hvis du klikker på billedet til højre, kan du se et screenprint af vores første hjemmeside med det første logo – hvoraf vi jo stadig har bevaret vingerne, som dengang også var prikken over i-et.

Det var på Gråbrødretorv, det hele tog form: Selvom jeg allerede mens jeg var i Sølvgade havde købt domænet regnsUdklip1kabsskolen.dk, så var det mens jeg arbejdede der med 2-3 medarbejdere, hele planen om Regnskabsskolen tog form. Især Diplomkursus for bogholdere, som hele tiden har været “flagskibet”.

Inloco Regnskab levede fra 2002, hvor Inloco Blandet Byhandel blev lukket, og frem til 2008, hvor jeg den 1. januar dannede Anette Sand ApS (=Regnskabsskolen ApS). Billedet af hjemmesiden, du kan se til venstre, er et design som holdt fire år, eller måske mere. Altså meget, meget lang tid. Det tjente mig godt. For den tids hjemmesider var det super enkelt og meget lækkert.

Efter omdannelsen og salg af anparter til betydelige dele af netværket, flyttede vi ud på Frederiksberg Allé i nogle meget store lokaler, som havde to ulemper: De var for dyre (finanskrisen og opstartsvanskelighederne taget i betragtning) og de lå på 4. sal. Men undervisningslokalet var 75 m2 og jeg elskede det. 611mode

Her gennemførte vi de første hold af Diplomkurset, og der var plads til alle mulige aktiviteter. Vi var på Frederiksberg Allé i 2 år – jeg havde heldigvis ikke skrevet under på en længere uopsigelighedsperiode. For 2008 var økonomisk set et rædselsfuldt år, selvom det på andre måder var en stor succes. Udvikling koster penge.

Den 1. januar 2010 flyttede vi så til Wesselsgade 2, hvor vi er nu. Og det er et rigtig dejligt sted, selvom jeg gerne ville have et større undervisningslokale. Eller to….. Men foreløbig bliver vi nok, hvor vi er.

Alt i alt må jeg sige, at det var en god beslutning for mig at blive selvstændig. Der har selvfølgelig været tidspunkter, hvor jeg har overvejet, om det hele var besværet værd. Så har jeg købt en søndagsavis (i gamle dage) eller tjekket stillingsopslag på internettet og tænkt: Hvis der er et eneste job, jeg har lyst til at søge, så lukker jeg firmaet. Men der har aldrig været noget, jeg hellere ville, end at drive Inloco Regnskab/Regnskabsskolen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.