Er du diplombogholder: Læs lige med her

Der er gang i sagerne :). Årsafslutningerne er i fuld gang, og især SummaSummarum-kunderne har travlt med at få lukket 2014.  Jeg sidder og skriver de sidste linjer på en manuskript til en ny bog. Og i går holdt vi møde om det særlige arrangement, som vi er ved at få op at stå. Det er et rigtig godt rundkredskursus for bogholdere – og i første omgang bliver alle Regnskabsskolens Diplombogholdere inviteret.

Jeg skal forberede mig godt, for jeg skal holde oplæg om et helt nyt emne: Det grå bogholderi – altså alt det, der foregår på grænsen mellem lovligt og ulovligt. Og hvordan vi som bogholdere skal agere i situationer, hvor man kan stille spørgsmålstegn ved principperne i bogføringen.

Vi har netop sendt invitationen ud og har allerede næsten halvt fyldt på kurset. Men desværre er vores mailingliste ikke komplet: Der er både nogle, som har skiftet arbejde og derfor har fået ny mailkonto – og der er også nogle få, jeg slet ikke har.

Hvis du er Diplombogholder og ikke har fået mail fra os senest på torsdag, så giv lige lyd fra dig. Det er et kursus, som koster 1.325 kr. + moms, men du bliver inviteret med helt gratis. Så længe der er plads, altså. (Hvis du ikke er Diplombogholder men gerne vil vide mere, kan du læse om kursusdagen her.)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.