6 uger i sommerferien – få styr på alt det med bogføring og regnskab

Grundlæggende regnskab

Regnskabsskolens nye sommerkursus er åbent for både selvstændige, personer i job og ledige. Det er et seks ugers kursus, hvor vi kommer rundt om rigtig mange emner – og bruger Excel og e-conomic som de primære redskaber.

Kurset er velegnet for personer, som (ikke har så travlt i sommerferien og) gerne vil lære meget om bogføring – uden at have et stort forhåndskendskab.

Du får:

  • Viden om danske regnskabers opbygning og hvordan man læser dem
  • Erfaring med at bogføre i et økonomisystem
  • Styr på alle de begreber, vi bruger i bogholderiet
  • Indblik i arbejdsopgaverne med debitorer, kreditorer og finansbogføring
  • Overblik over opgaverne i forbindelse med årsafslutningen og afstemning af regnskabet

Du skal medbringe en bærbar PC men kan evt. låne en af os i kursusperioden, hvis det er en forhindring for dig. Ring og hør nærmere om dette, inden du tilmelder dig.

Kurset er sammensat en en række små AMU-kurser, og derfor er reglerne:

  • Selvstændige og personer i job kan deltage mod en egenbetaling på ca. 7.500 kr. Hvis du har ret til VEU (og det er der rigtig mange, der har) vil du i samme periode kunne få VEU-godtgørelse til delvis dækning af tabt arbejdsfortjeneste på ca. 19.000 kr.
  • Personer, som er ledige og har ret til 6 ugers jobrettet undervisning kan deltage gratis.

På kurset vil vi ud over alt det undervisningsmateriale, vi nu er i gang med at producere, også få rigtig mange af Regnskabsskolens bøger med i købet. Så alt i alt er det et godt tilbud.

Interesseret? Læs mere her. Eller tilmeld dig direkte hos Nyledige her. Hvis du har brug for at tale om regler, VEU-godtgørelse og få hjælp til skemaer, så ring til Nyledige på telefon 7022 7226 mandag-torsdag 9-15:30, fredag 9-14. Eller få dem til at kontakte dig ved at skrive til dem på info@nyledige.dk. Det er Nyledige, som står for alt papirarbejdet i forbindelse med dette kursus.

Kender du nogen, som kunne være interesseret? Send et link videre.

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.