6 uger i sommerferien – få styr på alt det med bogføring og regnskab

Grundlæggende regnskab

Regnskabsskolens nye sommerkursus er åbent for både selvstændige, personer i job og ledige. Det er et seks ugers kursus, hvor vi kommer rundt om rigtig mange emner – og bruger Excel og e-conomic som de primære redskaber.

Kurset er velegnet for personer, som (ikke har så travlt i sommerferien og) gerne vil lære meget om bogføring – uden at have et stort forhåndskendskab.

Du får:

  • Viden om danske regnskabers opbygning og hvordan man læser dem
  • Erfaring med at bogføre i et økonomisystem
  • Styr på alle de begreber, vi bruger i bogholderiet
  • Indblik i arbejdsopgaverne med debitorer, kreditorer og finansbogføring
  • Overblik over opgaverne i forbindelse med årsafslutningen og afstemning af regnskabet

Du skal medbringe en bærbar PC men kan evt. låne en af os i kursusperioden, hvis det er en forhindring for dig. Ring og hør nærmere om dette, inden du tilmelder dig.

Kurset er sammensat en en række små AMU-kurser, og derfor er reglerne:

  • Selvstændige og personer i job kan deltage mod en egenbetaling på ca. 7.500 kr. Hvis du har ret til VEU (og det er der rigtig mange, der har) vil du i samme periode kunne få VEU-godtgørelse til delvis dækning af tabt arbejdsfortjeneste på ca. 19.000 kr.
  • Personer, som er ledige og har ret til 6 ugers jobrettet undervisning kan deltage gratis.

På kurset vil vi ud over alt det undervisningsmateriale, vi nu er i gang med at producere, også få rigtig mange af Regnskabsskolens bøger med i købet. Så alt i alt er det et godt tilbud.

Interesseret? Læs mere her. Eller tilmeld dig direkte hos Nyledige her. Hvis du har brug for at tale om regler, VEU-godtgørelse og få hjælp til skemaer, så ring til Nyledige på telefon 7022 7226 mandag-torsdag 9-15:30, fredag 9-14. Eller få dem til at kontakte dig ved at skrive til dem på info@nyledige.dk. Det er Nyledige, som står for alt papirarbejdet i forbindelse med dette kursus.

Kender du nogen, som kunne være interesseret? Send et link videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.