Så ringes der ind til 2015

arbJa, så er vi så på den tid af året igen…. Tid til eftertanke og evaluering og gearing til året, der kommer.

2014 har været et spændende år for mig; min vidunderlige men nu fratrådte bestyrelse i Regnskabsskolen ApS (tidl. A/S) gjorde præcist det rette, da de sendte mig i tænkeboks og fik mig til at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. De beslutninger – og udefra kommende omstændigheder – medførte en række ændringer. Men alle omstruktureringer er krævende, og der er ofte omkostninger af den ene eller anden art forbundet med den slags initiativer. Derfor skylder jeg de ansatte i Regnskabsskolen stor tak for både tålmodighed og positiv opbakning til nye initiativer og ændrede rutiner. Det er fedt, I er der.

Det er ikke småting, vi får kastet Regnskabsskolen ud i i starten af 2015: Arbejdsopgaver som følge af nye arbejdsmarkedsreform, en omstrukturering på Diplomkursus for bogholdere, aftenskoleinitiativ, 2 (3) bogudgivelser, Iværksætter 2015 og i Regnskabsskolens bogholderi NYT aftenåbnet om tirsdagen (!!!) og en række periodeafslutninger af de større. Samtidig er vi ved at planlægge et specialkursus for tidligere diplomkursister, og det glæder jeg mig også vildt meget til. Så det kommer til at gå stærkt – og der kommer til at ske mange nye og interessante ting.

Så nu her mellem jul og nytår forbereder jeg mig på bedste vis ved at holde ferie. Noget af tiden i sofa og med bærbar. Det er hyggeligt. Håber, du også har det hyggeligt hos dig :).

One Reply to “Så ringes der ind til 2015”

  1. Jeg har det vildt hyggeligt. Er stor fan af juleferie! :-D Og glæder mig til det nye år i Regnskabsskolen sammen med jer andre. Det bliver stensikkert aldrig en kedelig arbejdsplads. Godt nytår, Anette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.