Omfanget af SKATs kontrolarbejde

SKAT har i dag offentliggjort en “Gennemsigtighedsrapport”, som beskriver SKATs kontrolarbejde i 2013. Jeg skyndte mig at downloade den i håb om at få interessant information om, hvad de laver – og hvordan det virker. Rapporten giver svar på det første spørgsmål: Hvad SKAT har lavet (hvor mange kontroller og hvilken type) men desværre ikke på, hvad de har fået ud af det.

Men du kan selv se den her: http://skat.dk/getFile.aspx?Id=115629

God weekend!

 

3 kommentarer til Omfanget af SKATs kontrolarbejde

 1. Sandra 26. april 2014 at 18:35 #

  Hej Anette

  Kan du fortælle om dette er den første gennemsigtighedsrapport SKAT har lavet? Det undrer mig bare, at det er den første, da det for mig virker logisk, at SKAT burde vise skatteyderne måden de arbejder på.

  Hvad er din holdning omkring det?

 2. Anette Sand 27. april 2014 at 09:10 #

  Hej Sandra

  Jeg tror, at det er den første – i hvert fald den første af lige denne art, men jeg er ikke sikker. Men har aldrig stødt på noget lignende før. Måske er rapporten netop udgivet, fordi der på det seneste har været en del kritik bl.a. i medierne om SKATs indsats.

  Dbh.
  Anette

 3. Morten 29. april 2014 at 16:02 #

  Ja man må sige de har fået lidt blandet “PR” på det seneste, fx. med den sag om at de har lavet et IT system til at indkræve penge på vegne af Licens og DSB, som ikke lige blev færdigt, hvorefter man ansatte 100vis af folk til at taste manuelt… men det er også virkeligt svært at vurdere tidsrammer på udvikling af software – og systemer af den kaliber og sikkerhed må være utrolig svært at kalkulere tid og resourcer til! Men fedt med lidt mere gennemsigtighed med sådan en rapport :)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.