Nyhed: Bogen om bogføring med e-conomic

Bogen om bogføring med e-conomicOfte hørt spørgsmål: Hvorfor har I ikke en bog om bogføring?

Svar (fra mig): Fordi den venter på at blive skrevet :).

Og det er også sandt: Jeg har skullet tage tilløb i lang tid for at skrive Bogen om bogføring med e-conomic, fordi det hurtigt kan gå hen og blive noget rod. Hvor skal man begynde og ende. Men i sommeren 2013 fandt jeg modellen – og nu er bogen på vej: Vi har udgivelsesdato den 1. april.

I bogen gennemgår jeg alle de ord, vi bruger, når vi taler om  bogføring allerførst. Det er sådan noget som “bilag”, “kassekladde”, “balance”, “bogføringskreds” – masser af den slags. Og så kommer der et kapitel med den helt grundlæggende bogføring. Fordi det her handler om principper, bogfører vi for en lille Bananhandler, som kun har ganske få konti i sin kontoplan. Debet-kredit-gymnastik for begyndere.

Der kommer også nogle kapitler om, hvordan man rent praktisk starter i e-conomic og hvordan det foregår, når der bogføres med og uden kundekartotek og hvordan kontoplanen tilrettes, så den passer til den enkelte virksomhed. Og så kommer der sidst i bogen en hel række eksempler på, hvordan bilag bogføres (og fejl rettes), og lidt om rapporter.

Jeg har haft en “prøveudgave” ude hos nogle af vores kursister, og de har været rigtig glade for bogen, så den bliver selvfølgelig en fast del af materialet til Regnskabsskolens Diplomkursus for bogholdere (modul 1) og Økonomistyringskurset.

Men du har selvfølgelig også mulighed for at få fat i den. Bogen kan forudbestilles i Regnskabsskolens webshop her: Bogen om bogføring med e-conomic

Du kan se indholdsfortegnelse og indledning her (åbner som pdf).

:) Anette

PS: Hele kontoret har været fyldt op med pap! Bogføringsbogen er noget bredere end de andre bøger, vi har udgivet, for at få plads til billeder af, hvordan man gør i e-conomic mv. så vi skulle have nye “kuverter” til forsendelsen. Men så fik vi ryddet op, så nu kan man faktisk gå ind i flere af kontorerne uden at skulle kravle over emballage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.