Glædeligt nytår

Tak for året der gik til alle jer, som følger med her på bloggen. nytårJeg har lige været inde på min statistikside for at følge lidt med i, hvad der er populært i øjeblikket. Og det er jo dejligt at se, at den mest populære fil til download er momsafstemningen – så der er altså mange, som er i gang allerede :). Jeg tror godt, at jeg allerede nu kan love, at der kommer en ny udgave her i starten af 2015 – vi må jo have de nye regler om omvendt betalingspligt med – også i momsafstemningsskemaet.

I bogholderiet regner jeg med 13 måneder på et år: De 12 almindelige og så en ekstra måned – til at løse årsafslutningsopgaverne i. Problemet er jo bare, at selvom der er dobbelt så meget at lave i januar/februar som ellers i bogholderiet, får vi ikke en ekstra måned til at gøre det i. Derfor er det godt at være vel forberedt.

Jeg har aftalt med Regnskabsskolens revisor, at vi afleverer vores materiale til ham allerede den 15. januar – så er den sag ude af huset, og vi kan koncentrere os om bogholderiets kunder, som jo både skal have lavet halvårsmoms (eller kvartalsmoms) og årsafslutning. Og netop der bruger vi momsafstemningsskemaet stort set hver eneste gang.

Men uanset om du bruger nytårsaften på lageroptælling eller du skyder opgaven til dagen efter, når resten af familien ser skihop fra Garmisch-Partenkirchen: Hav en rigtig dejlig nytårsaften og et glædeligt 2015.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.