Yes! Regnskabsskolen er Gazellevirksomhed 2014

Gazellevirksomhed

Er det tilladt at prale? Bare lidt? For jeg synes faktisk, at vi har lidt at prale af. Regnskabsskolen er nemlig blevet udnævnt til en af Børsens Gazeller 2014.

Vi er gået meget stille med det. For vi har først lov at offentliggøre det i dag, onsdag den 29/10 kl. 12.00, når den officielle overrækning af Gazellepriserne i Hovedstadsområdet er foregået.

Hvorfor er Regnskabsskolen udnævnt Gazellevirksomhed 2014?

Hvorfor? Jamen, det skyldes jo, at det er gået godt for Regnskabsskolen i de seneste 4 år (læs om gazellevirksomheder her). Regnskabsskolen har evnet at skabe gode og solide produkter inden for økonomi og regnskab, som der har været efterspørgsel efter. Vores vision om at skabe en bogholderiuddannelse, Diplomkursus for bogholdere, har været en succes, og det er blevet suppleret med mange kortere kurser for iværksættere og andre med interesse for regnskab og økonomi. Herudover har vores bogholderi dannet en fast bund, hvor vi hele tiden får inspiration til at gennemskue udfordringerne for iværksættere og selvstændigt erhvervsdrivende.

Eller sagt på iværksætterdansk ““ Vi så et behov i markedet og gik efter det. Akkurat som du og mange andre iværksættere gør det.

Tak til alle jer

Uden at dette skal lyde som en takketale ved de årlige filmprisuddelinger, så må jeg jo sige, at vi ikke kunne have gjort det uden jer, som har deltaget i vores kurser, som er faste kunder i bogholderiet og kommet med input, ros og ris og meget mere. Det er vi i Regnskabsskolen glade for og tak for det.

Og selvfølgelig vil jeg også benytte lejligheden til at sige tak til medarbejderne i Regnskabsskolen. For dem kunne jeg naturligvis slet ikke undvære. Der er leveret meget – og derfor kan vi se Gazelleprisen som et skulderklap til medarbejdergruppen som helhed. (Og så kom det alligevel til at lyde lidt som en takketale, hm…).

5 Replies to “Yes! Regnskabsskolen er Gazellevirksomhed 2014”

  1. Hvor er det flot Anette (og resten af holdet) det er noget af et supersejt skulderklap. Er glad for at jeg har et samarbejde med en gazelle :-)

  2. I er så seje. Og jeres diplombogholderkurses er uvurderligt for mig. Tak og tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.