Brevkasse: Er Billy’s Billing et godt bogføringsprogram?

SpørgsmålHej Anette

Jeg kan se I (Regnskabsskolen) afholder kurser i adskillige regnskabs/bogføringsprogrammer, men jeg er blevet nysgerrig på et program som I ikke har kursus om…. Billy’s Billing, som jeg synes lyder billigt og det er lavet specielt til Mac brugere (fungerer også på PC). Kender du/I dette program? Er det godt?

SvarHej

Billy’s Billing kender jeg udmærket. Det er et program, som er meget let at bruge for uerfarne, og det kan stort set, hvad det skal kunne. Dog vil jeg mene, at opbygningen af kontoplanen er et problem, men det er også noget, jeg har talt med Billy’s Billing om, og jeg ved, at de er ved at udarbejde en alternativ kontoplan, som vil kunne bruges uden tilretninger. Som det er nu, kan man sagtens lave sit momsregnskab og årsregnskab i Billy’s Billing – dog med lidt tilretninger til sidst, men det kan f.eks. Regnskabsskolen godt hjælpe med.

Dbh.
Anette

2 Replies to “Brevkasse: Er Billy’s Billing et godt bogføringsprogram?”

  1. Det lyder spændene, at der kommer nyt fra billys billing. Håber at du bliver ved med at holde dem i ørene ;-)

  2. Billy’s Billing er bestemt et rigtig brugbart regnskabsprogram, jeg faldt dog mest for Dinero, da det virkede mere intuitivt for mig at bruge. Nu hvor jeg har prøvet dem begge – vil jeg have problemer med at fremhæve den ene for den anden, de er to meget gode og fleksible regnskabsprogrammer.

    Som Anette også selv skrev, så kan jeg varmt anbefale de videoer som Regnskabsskolen har på YouTube, de er helt fantastisk. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.