Bogen om fradrag 2014

fradrag-300x300

I “Bogen om fradrag” giver Søren Revsbæk og jeg kontante svar (så kontante, som de nu kan blive med den lovgivning vi har, som langt hen ad vejen bygger på “skøn”)på spørgsmål, som de fleste selvstændigt erhvervsdrivende og virksomhedsledere har: Hvad må vi trække fra i virksomhedens skatteregnskab? Hvor står reglerne, og hvordan skal de fortolkes? Bogen er opdateret med 2014-takster og indeholder derudover helt nye kapitler om håndværkerfradrag, 115 %-afskrivninger og om hvornår det er ulovligt at modtage kontant betaling. De 115% i afskrivning er kun med denne ene gang, fordi det er en midlertidig regel, som vedrører dem, der har anskaffet anlægsaktiver fra sommeren 2012 og frem til 31.12.2013.

Som i den tidligere udgave, har vi både henvisninger til relevant lovgivning og små tips vedrørende den momsmæssige behandling med under hvert enkelt kapitel.

Det er dejligt at have en opdateret udgave, og vi glæder os til at se bogen i trykt udgave. Hvis du bestiller inden 5. marts 2014, får ud pdf-en med i prisen for den trykte udgave, så du kan gå i gang med at tjekke op på, om du får de korrekte skattemæssige fradrag lige om lidt.

Bogen kan forudbestilles her: http://regnskabsskolen.dk/butik/boger/bogen-om-fradrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.