Regnskabsskolens bogholderi – op til deadline

2013-08-28 10.03.01

I Regnskabsskolens bogholderi har vi travlt i disse dage: Momsafregningen for virksomheder, som afregner moms halvårligt er lige om hjørnet. Og det er ikke alle iværksættere/selvstændige, som husker at aflevere bilagene i god tid – så her har vi et billede fra i morges, hvor vi fik besøg af en af de selvstændige som SLET IKKE gider have noget med bogholderiet at gøre.

Andre vælger at sætte deres bilag ind i datoorden i ringbind, nogle bruger endda virksomhedens bankkonto til at tjekke, at de har husket det hele.

For os gør det ikke den store forskel, hvordan materialet afleveres: I skotøjsæsker, ringbind eller som scannede dokumenter direkte ind i økonomisystemet. Forskellen består i, at jo længere tid, det tager, jo større bliver regningen.

Derfor er alle bogholderne i Regnskabsskolens bogholderi gode til at forklare, hvordan du kan aflevere dit materiale, så det bliver billigst muligt. Er der tale om et meget regnskab, kan det ofte svare sig, at vi laver en “bogfør-med-aftale“, hvor den selvstændigt erhvervsdrivende er med i hele processen – og derfor også kan se, hvad tiden bliver brugt til.

Timepriserne for bogholderi varierer på den måde, at man får en stor rabat ved at købe hele dage :). Så du er også velkommen, selvom du har mere end de 1-300 bilag, som mange nystartede virksomheder har pr. år. Selvom vi er flere, får du altid din egen faste bogholder, som efterhånden  kommer til at kende din virksomhed rigtig godt.

Vi har nogle specialtilbud til særlige brancher – men fordi vi har arbejdet med bogholderi og regnskab i sammenlagt rigtig mange år, er der ikke nogen forretningstype, vi ikke har mod på. Bortset fra bordeller! Jeg er blevet ringet op af et kvindemenneske, som var ved at starte et bordel i XX kommune her på Sjælland. Den sag takkede vi nej til.

 

2 Replies to “Regnskabsskolens bogholderi – op til deadline”

 1. Er der udgivelser, der henvender sig til foreningskasserere?
  Mvh
  Elsebeth

 2. Hej Elsebeth

  Ikke lige i øjeblikket – men det er noget, vi overvejer at lave, fordi der mangler noget rigtig godt på markedet i øjeblikket.

  Dbh.
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.