Nyt på kursusprogrammet: Bogføring med Dinero

Jeg har fulgt udviklingen af økonomisystemet Dinero, som blandt andet Martin Thorborg står bag, tæt, og selvom Regnskabsskolen normalt ikke underviser i helt nye programmer, men venter, til de har et par år på bagen, så gør vi altså nu en undtagelse. Dinero har et hurtigt voksende antal brugere, og der vil være en del af dem, som har brug for at vide, hvordan man bogfører, og lidt om rammerne og lovgivningen, så der ikke bare bliver bogført, men bogført korrekt.

Dinero er karakteriseret ved at have en meget skarp profil på deres brugere. De ved præcis, hvem de laver regnskabsprogrammet til, og derfor er udviklingen målrettet. I stedet for at flagre frem og tilbage og prøve at opfylde alles behov, arbejder de for de helt små virksomheder, som skal have et billigt økonomisystem, der er til at forstå. Ingen lagerstyring, intet projektregnskab – bogføring og fakturering, gjort så let, som de kan komme af sted med.

Vi holder kurserne i 2 moduler, som dog kan tages uafhængigt af hinanden:

Modul 1: Kom godt i gang med Dinero
Modul 2: Årsafslutning i bogholderiet

Modul 1 kræver ingen forudsætninger – du kan være med, selvom du aldrig har prøvet at bogføre før. Vil du tage begge moduler, er der penge at spare. Du kan læse mere og tilmelde dig et kursus i Dinero her: Bogføring med Dinero.

2 Replies to “Nyt på kursusprogrammet: Bogføring med Dinero”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.