Nyt på kursusprogrammet: Bogføring med Dinero

Jeg har fulgt udviklingen af økonomisystemet Dinero, som blandt andet Martin Thorborg står bag, tæt, og selvom Regnskabsskolen normalt ikke underviser i helt nye programmer, men venter, til de har et par år på bagen, så gør vi altså nu en undtagelse. Dinero har et hurtigt voksende antal brugere, og der vil være en del af dem, som har brug for at vide, hvordan man bogfører, og lidt om rammerne og lovgivningen, så der ikke bare bliver bogført, men bogført korrekt.

Dinero er karakteriseret ved at have en meget skarp profil på deres brugere. De ved præcis, hvem de laver regnskabsprogrammet til, og derfor er udviklingen målrettet. I stedet for at flagre frem og tilbage og prøve at opfylde alles behov, arbejder de for de helt små virksomheder, som skal have et billigt økonomisystem, der er til at forstå. Ingen lagerstyring, intet projektregnskab – bogføring og fakturering, gjort så let, som de kan komme af sted med.

Vi holder kurserne i 2 moduler, som dog kan tages uafhængigt af hinanden:

Modul 1: Kom godt i gang med Dinero
Modul 2: Årsafslutning i bogholderiet

Modul 1 kræver ingen forudsætninger – du kan være med, selvom du aldrig har prøvet at bogføre før. Vil du tage begge moduler, er der penge at spare. Du kan læse mere og tilmelde dig et kursus i Dinero her: Bogføring med Dinero.

, ,

2 kommentarer til Nyt på kursusprogrammet: Bogføring med Dinero

 1. Bo 14. december 2016 at 15:08 #

  Hvad er priserne på de forskellige kursur?

 2. Anette 20. december 2016 at 13:52 #

  Hej Bo

  De enkelte moduler koster 1325 kr. + moms, men tilmelder man sig begge moduler, får man dem for i alt 2.300 kr. + moms. Du kan læse mere på linket her: http://regnskabsskolen.dk/butik/kurser/bogforing-med-dinero-begge-moduler-rabat/

  Dbh.
  Anette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.