Informationsmøder (next stop Hillerød…)

Udklip

I dag har jeg holdt et super godt møde om iværksætterøkonomi i Århus. Det var hos Dana, og der kan højst være 20 i lokalet, så der var begrænsning på deltagerantallet (og så er det jo skide irriterende, når folk tilmelder sig og spærrer en plads for andre – uden at melde fra, når de så ikke kommer alligevel…). Men alt i alt var det et rigtig godt møde, hvor vi talte om virksomhedsformer – herunder de nye iværksætterselskaber – og økonomi, især resultatopgørelsen og interessante, skattemæssige fradrag. Der blev også taget billeder, så vi har lidt illustration til blogindlægget her :).

Iværksætterøkonomi på aftenskole – 5 webinarer og masser af materiale med i prisen
For at have noget med i posen – ud over selvfølgelig gode historier om fradrag og hvad man må og ikke må – har jeg haft travlt i denne uge for at få lavet et nyt kursus færdigt. Det er et webinar som løber over fem aftener og hedder “Iværksætterøkonomi på aftenskole”, hvor pointen er, at folk ikke behøver at lette sig fra sofaen for at være med. Vi har fået fået skrevet program, lavet flyer med rabatkode og lagt kurset på internettet. (Rabatkoden giver 1.000 kr. i rabat på det kursus, som starter her i oktober, den er: “2013iva” (uden citationstegn). Og selvom man kan diskutere, hvor meget en rabatkode er værd, hvis den deles ud til højre og venstre synes jeg dog lige at I som følger med på bloggen må være blandt de allermest oplagte. Så hermed: Har du lyst til fem forrygende seminarer, hvor jeg leverer alt, hvad jeg kan om vigtige emner, herunder konkret budget, bogføring og regnskab, så skal du altså bruge den ovenstående kode og spare masser af penge, når du bestiller kurset.

Møde i Hillerød
Ud over de almindelige informationsmøder for iværksættere i Regnskabsskolen, har jeg også lige lavet en aftale med Dansk Iværksætterforening om at holde oplæg ved deres kommende møde i Hillerød. Mødet afholdes onsdag d. 25. september i Frederiksborghallen på Milnersvej i Hillerød og starter kl. 18.30. Man tilmelder sig ved at skrive til anders@d-i-f.dk – husk at skrive at du er inviteret af regnskabsskolen. Oplægget kommer til at handle om nøgletal og aktuelle skattemæssige fradrag, og der er god tid til både at stille spørgsmål og netværkeri med andre selvstændige, så medbring visitkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.