Hvornår bør du få dig en bogholder?

Som nystartet iværksætter kan du nok klare din bogføring selv. I hvert fald er det godt at starte med det, så du lærer dit regnskab at kende fra bunden, før du evt. overlader det til en bogholder. I Regnskabsskolen er det bl.a. det vi gør på vores kurser – sørger for at du forstår dit eget regnskab.

Men vi har også et bogholderi, og her hjælper vi de iværksættere og selvstændige, der har fået så meget at se til, at det bedre kan betale sig for dem at bruge tiden på det, de er bedst til, og få en anden til at ordne bogføringen.

I videoen her fortæller jeg om, hvornår du bør overveje at få bogført ude.

Læs om Regnskabsskolens bogholderi her.

One Reply to “Hvornår bør du få dig en bogholder?”

  1. Jeg vil helt klart anbefale og tage så mange kurser som overhovedet muligt. Regnskab er en hovedpine at sidde med hvis det først begynder og sejle. Jeg vil tilgengæld også anbefale altid og få lavet dit regnskab første gang hos en bogholder/revisor, da du som ny altid vil overse nogle poster som du ikke viste du kunne trække fra, eller som du er usikker på, og på den måde få lidt ekstra viden, og som Anette siger når du først begynder og have en del faktura hvert kvartal, så betaler du dig også med glæde for at få det ordnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.