Har du været ledig i mindre end fire måneder?

Hvis du er ledig og har tænkt på at tage de seks ugers selvvalgte uddannelse, du har ret til, f.eks. Regnskabsskolens kursus i Økonomistyring, så skal du tilmelde dig nu, hvis du har været ledig i mindre end fire måneder. Fra 1. juli kommer der nemlig nye regler, som betyder, at man skal have været ledig i minimum fire måneder, før man kan søge om at få et 6-ugers-kursus bevilget af sin A-kasse.

Du kan altså stadig nå at tilmelde dig inden for de gamle regler, men du skal være hurtig. Er du interesseret i vores økonomistyringskursus, kan jeg fortælle at vi har lavet et ekstra hold i København i sommerferien, så hvis du er klar til at starte den 3. juli, står vi klar til at undervise dig i vores egne lokaler på Wesselsgade. Læs mere om kurset på Regnskabsskolens hjemmeside her, eller tilmeld dig med det samme på nyledige.dk.

Du kan også sagtens tilmelde dig et af de senere hold, så længe papirarbejdet er på plads inden 1. juli. Og har du været ledig i længere end fire måneder, er reglerne de samme som før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.