Få sygedagpenge fra dag 1

Som jeg før har skrevet her på bloggen, kan du som selvstændig med enkeltmandsvirksomhed eller I/S tegne en forsikring hos Arbejdsdirektoratet, der giver dig ret til dagpenge under sygdom. Den årlige præmie er faldet med næsten 50 %, og i stedet for at skulle vente i 3 uger, kan du nu få sygedagpenge fra dag 1 eller 3, afhængigt af hvilken ordning du vælger. Det er altså blevet superbilligt at sikre dig mod økonomisk tab, hvis du skulle blive syg, så selv om selvstændige generelt er meget lidt syge, er det værd at overveje, om ikke det nu knapt kan betale sig at lade være.

Læs mere om ordningen på Arbejdsdirektoratets hjemmeside her.

7 Replies to “Få sygedagpenge fra dag 1”

 1. Hej

  Er det korrekt forstået, at det først er fra 2014, at man kan fradrag præmien for sygedagpengeforsikringen i sit regnskab. (i forbindelse med den nye vækstpakkelov)

  mvh. Birthe

 2. Hej Birthe

  I øjeblikket er der i hvert fald ikke fradrag (for personligt ejede virksomheder – fradrag som alm. driftsudgift for selskaber). Hvis det ændrer sig, skal jeg sørge for at få skrevet om det med det samme.

  Dbh.
  Anette

 3. Hej Anette Sand

  Den øvre grænse (private arbejdsgivere) for at sikre sig ved medarbejderes sygdom – ved du hvad den er, og er det omsætningen der tages som udgangspunkt i ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.