CVR-nummer? Så skal du have en digital postkasse

Erhvervsstyrelsen har meldt ud at alle virksomheder, foreninger mv. skal oprette en digital postkasse senest d. 1. november i år. I den vil man fremover modtage sin post fra det offentlige. Du skal nok blive mindet om det, for de vil lave en informationskampagne efter sommerferien, men du kan jo også vælge allerede nu at oprette postkassen her.

Læs mere om det på Virk her: Lovpligtig digital postkasse til virksomheder og foreninger

2 Replies to “CVR-nummer? Så skal du have en digital postkasse”

  1. Hej sidder med en masse spørgsmål. Overvejer at starte op med, at massere, da jeg blev uddannet er i foråret, men har ikke turde gå i gang, da jeg ikke kan finde ud af følgende: skal jeg har cvr nr, hvornår skal jeg oplyse skat eller erhvervsstyrelsen om jeg starter. Kan jeg bare starte op, tænker der ikke er nok til andet end det kan klares på b- indkomst. Er pt fritstillet fra mit nuværende arbejde, så synes muligheden er for,at starte er der nu. Kan man trække noget fra selvom det er b- indkomst. Den frustrede.

  2. Hej Tina

    Jeg kan godt forstå, at du synes, der er mange ting at forholde sig til. Jeg har skrevet en lille vejledning for begyndere omkring den økonomiske del af det at starte egen virksomhed, og den sælger vi i Regnskabsskolens webshop: http://regnskabsskolen.dk/butik/boger/kompendium-i-ivaerksaetterokonomi/. Alternativt kan du (også på Regnskabsskolens hjemmeside) tilmelde dig et af de gratis informationsmøder for iværksættere, som vi holder ca. en gang om måneden.

    Dbh.
    Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.