SummaSummarum 4 – har du opgraderet?

Så er Summa 4 ved at være velafprøvet, og de bugs, som man altid har i en ny version af “noget software” er ryddet af vejen. For de, som har villet vente med at opgradere, er det måske tid til at gøre det nu: Der er en kampagnepris, så opgraderingen koster 20% mindre end listeprisen fra nu af og indtil 31.3.

Der er mange gode features i 4-eren – herunder et fint budgetmodul, og prisen er inkl. et års opdateringer. Herefter vælger du frit, om du vil fortsætte med at købe opdateringer eller bare fortsætte med at bruge programmet, som det nu er. Så når du køber, binder du dig altså ikke til mere end selve købet. Det er en fordel for alle, som arbejder på at holde kapacitetsomkostningerne nede.

Du kan investere i SummaSummarum 4 eller købe opgradering (hvor opgraderingen er med 20%s rabat indtil 31.3) i Regnskabsskolens fine webshop.

(PS til regnskabsassistance-leverandører: Selvom VISMA fraråder det, kan man tilsyneladende godt have både 3-eren og 4-eren installeret på samme PC, bare installationen ligger i hver sin mappe på computeren. Det har jeg haft uden problemer siden 4-eren udkom i december.)

 

10 Replies to “SummaSummarum 4 – har du opgraderet?”

 1. Er det pengene værd? Jeg har en version fra 2007 (den ligger på den anden computer, så kan ikke lige se versionen), men den fungerer jo upåklageligt – så hvad får man for de ekstra penge?

  /Thomas

 2. Ligesom Thomas vil jeg også meget gerne vide hvilke forbedringer der er og om der er grund til at opdatere eller om 4’eren er mere ideel til folk som har en meget ældre version.

 3. De vigtigste forbedringer i den nye SummaSummarum 4 er bedre sammenhæng mellem regnskabsår (man skal f.eks. lukke regnskabet og åbne det forrige for at se kontokort for en periode fra sidste år, og debitorer/kreditorer kan udlignes, selvom det nye år er åbnet) og budgetdelen. De, som arbejder meget med SummaSummarum vil derfor have glæde af at opgradere. Hvis SummaSummarum 3 fungerer fint for jer, synes jeg, I skal starte med at afprøve den nye version, inden I opgraderer. For som Thomas skriver: 3-eren fungerer jo upåklageligt.

  Dbh
  Anette

 4. Jeg er rigtig glad for 3’eren, og hvis man vælger et af jeres kurser, ser det ud som om det hele er baseret på 4’eren. Kan man stadig få fuldt udbytte af kursus, selv om man ikke vil bruge pengene på en opgradering?
  Og kommer der informationsmøder vestpå også?
  vh Hanne

 5. Hej Hanne

  Du kan sagtens bruge SummaSummarum 3, også på vores kurser. Vi bruger altid den nyeste version, men de fleste af de ting, vi laver på kurserne er ens i 3-eren og 4-eren.

  Informationsmøder i Jylland: Det arbejder jeg på. Tilmeld dig mit nyhedsbrev (øverst til højre her på siden), så får du besked, når vi har en plan klar, forhåbentlig i løbet af 1½ måneds tid.

  Dbh
  Anette

 6. Hej Anette,
  Tak for indformationsrig blog.
  Jeg vil gerne opgrader fra 3 til 4, men kan ikke umiddelbart se hvordan og hvor jeg for fingre i det favoriable tilbud om 20% af listeprisen.
  Kan du hjælpe med en henvisning til hvor jeg finder dette?

  Dbh
  Maria

 7. Hej Maria

  Det rabattilbud var kun noget, som virkede lige i starten – jeg tror desværre ikke, at du kan få rabatten længere. Men du kan købe opgraderingen i Regnskabsskolens webshop til helt normale priser.

  Dbh.
  Anette

 8. Hej!

  Ved du et sted hvor man kan få fat i den sidste opdatering til SummaSummarum?

  Venlig hilsen
  Christian Olesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.