Nye kurser i Sønderborg

Sammen med Als IT prøver Regnskabsskolen nu at få gang i nogle kurser i det sydlige Danmark – Sønderjylland. Vi har foreløbig tilrettelagt to kurser i Sønderborg, som jeg håber, vi får fyldt – jeg vil meget gerne til Sønderborg i juni måned :).

De to kurser er:

Tag magten over dit regnskab

Vi gennemgår hele regnskabet fra A til Z, du bliver opdateret på de nyeste fradragsregler, momsregler og får viden om vigtige nøgletal til vurdering af dit eget regnskab ““ og dine konkurrenters. Vi gennemgår de ord og udtryk, som bliver brugt, når bogholdere, revisorer og rådgivere kommunikerer om virksomhedsøkonomi.

Læs mere her: http://regnskabsskolen.dk/kurser/korte/tag-magten-over-dit-regnskab/

Bogføring med SummaSummarum ““ få styr på bilagene, så det stemmer hver gang

Brug en dag på at lære at bogføre dine bilag i økonomisystemet SummaSummarum. Du arbejder på din egen bærbare PC, og du lærer at bruge programmet både korrekt og effektivt. Vi kommer blandt andet ind på:

 • grundlæggende regler og god bogføringsskik
 • import af bilag ““ spar tasteriet ved at importere din netbank
 • fakturering
 • debitor- og kreditorstyring
 • brug af varekartotek og lagerstyring
 • sagsmodulet
 • bogføring af løn fra forskellige lønsystemer
 • årsafslutning ““ aflevering af det perfekt afstemte årsregnskab

Find flere detaljer her: http://regnskabsskolen.dk/kurser/korte/bogforing-med-summasummarum-kort/

Begge kurser sælges både med introrabat og med samkøbsrabat, så man får virkelig value for money.

 

4 Replies to “Nye kurser i Sønderborg”

 1. Hej Anette.
  Var til et seminar gennem Dana i Esbjerg i 2010, hvor du fortalte at man som selvstændig kunne trække udgiften til frokost fra, hvis man var så langt væk man ikke kunne køre hjem i frokost pausen. Jeg kører i hele landet og har i 2011 brugt dit råd mange gange, men min revisor (KPMG) siger det kun er muligt hvis man har et selskab. Det var ikke såden jeg forstod det på dig.
  Har jeg misforstået et eller andet?

  Med venlig hilsen
  Peter Sørensen

 2. Hej Peter

  Det kommer desværre lidt an på omstændighederne. Der skal være tale om rejseudgifter. Som hovedregel kan man ikke trække måltider fra, fordi SKAT mener, at det at spise er en privat omkostning. Men hvis man er på rejse for sin virksomhed, kan måltider fratrækkes i den skattepligtige indkomst. Det lyder på dit indlæg, som om din revisor opfatter situationen sådan, at dit normale arbejdsområde er hele landet, og at det derfor ikke kan karakteriseres som en rejse. Jeg skal huske dit spørgsmål og være endnu mere præcis næste gang omkring hvornår man kan trække frokost fra i firmaets regnskab.

  Dbh.
  Anette

 3. Lyder som et godt kursus. Jeg er selv lige kommet godt i gang med at lave regnskaber, men må indrømme, at der af og til dukker små spidsfindigheder op, som kræver mere viden. Så måske det er aktuelt på et senere tidspunkt.

 4. Vi lukket ned for tilmeldingerne i dag – der har været meget mindre interesse for kurset end forventet, så det vil ikke blive gennemført. Men vi tager tråden op en anden gang – måske omkring oktober/november.

  /Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.