Kommende kurser i Regnskabsskolen

Vi har jo fået ny hjemmeside i Regnskabsskolen. Selvom den er under stadig udvikling, fungerer den rigtig godt. Og nu har vi fået “den gode gamle” kursusliste tilbage: http://regnskabsskolen.dk/forside/kommende-kurser/

Hvis jeg skulle nævne et enkelt af de kommende kurser, bliver det kurset om løn og lønadministration: Du kan spare både penge og tid ved at have styr på den del. Læs om kurset her: http://regnskabsskolen.dk/kurser/korte/lon-og-lonbogforing-2/. Men der er mange andre muligheder.

Vi har også stadig 6 ugers kurser (10 fremmødedage og masser af hjemmearbejde), som man kan gå på med SVU-godtgørelse. Ledige kan få kurset betalt af jobcentret. Næste hold starter den 22.2.12, men der er kun et par pladser tilbage, ellers er der en kursusstart lige efter påske. Læs om det her: http://regnskabsskolen.dk/kurser/okonomistyring/.

Informationsmøderne kører også som de skal. Næste er på mandag, den 13.2.2012, og der er altid plads til en til :). Du kan tilmelde dig ganske gratis her: http://regnskabsskolen.dk/kurser/korte/informationsmoder/

 

3 Replies to “Kommende kurser i Regnskabsskolen”

  1. Helt enig med Lars, flere e-bøger. Hvad med lydbøger har du overvejet det? Personligt bruger jeg lydbøger når jeg træner (1-2 timer om dagen), så du kan være sikker på at jeg ville købe din lydbog :)

  2. Tak for jeres kommenater. Der kommer flere e-bøger (3 nye i år, hvis vi medregner den nye udgave af Bogen om fradrag). Lydbøger? Det er bestemt en mulighed, som vi kan overveje – tak for tippet.

    /Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.