Gratis fyraftensmøde om fradrag og selvangivelse

Det går rigtig godt med tilmeldinger til Danas arrangement i Værløse på tirsdag, den 27. marts 2012, og jeg er i fuld gang med planlægningen. Der bliver en del om ændringerne i fradragsregler (sundhedsudgifter og fri telefon), repetition af de stadig gældende regler og så de punkter på den udvidede selvangivelse som er mest interessante for selvstændigt erhvervsdrivende. Der kommer mange, og man kan aldrig vide, hvem man møder – så husk visitkort.

Der er (få) ledige pladser, og tilmelding foregår her. Alle er velkomne, både medlemmer og alle andre selvstændigt erhvervsdrivende.

4 kommentarer til Gratis fyraftensmøde om fradrag og selvangivelse

 1. Thomas 22. marts 2012 at 15:54 #

  Er DANA medlemskab egenligt fuldt fradragsberettigt :)?

 2. Anette Sand 22. marts 2012 at 17:24 #

  Hej Thomas

  Dana medlemsskab er fuldt fradragsberettiget, ikke i virksomheden men på selvangivelsen som et ligningsmæssigt fradrag. Hvis du overvejer at melde dig ind, så skriv til mig på post@anettesand.dk, så kan jeg guide dig videre.

  /Anette

 3. Zapi 1. april 2012 at 13:46 #

  Hej Anette

  Nu ser jeg selvfølgelig dette forsent :-(

  Ved du om der snart kommer et lign. arrangement?

 4. Anette Sand 2. april 2012 at 11:17 #

  Vi har jo kurser om emnet i Regnskabsskolen, så tjek http://regnskabsskolen.dk ud. Men af gratis arrangementer i den kommende tid er der et i Vejle og et i København, som ganske vist ikke handler om præcis det samme (men dog kommer ind på nogle af de samme emner): http://ivaekst.dk/seminarer-og-workshops/ivaekstseminar-med-regnskabsskolen

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.