En, to, mange – byer, Regnskabsskolen holder kurser i (Næstved)

I Regnskabsskolen får vi jævnligt henvendelser fra alle dele af landet om, hvorfor vi ikke lige holder kursus i xxx (emne) i yyy (by). Det gør vi sandelig også: Så snart der er 10 kursister samlet, kører vi ud med den rullende Regnskabsskole og underviser. Men størstedelen af vores undervisning har indtil nu foregået i København, en del som fjernundervisning (1:1 undervisning) og vi har i foråret 2012 fået etableret kurser for nyledige i Århus.

Så det er rigtig dejligt, at vi nu fra efteråret 2012 også kan tilbyde undervisning i Næstved. Det bliver – som i Århus – i første omgang kurser for ledige, som har ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, men med tiden regner jeg med også at lave iværksætterkurser – og har da booket lokale til et informationsmøde den 4. september. Skriv til os på post@regnskabsskolen.dk, hvis du gerne vil opdateres, når der sker noget i Næstved.

Læs om seks ugers selvvalgt uddannelse i Næstved, Århus og København her: http://nyledige.dk/regnskab/ – og kender du nogen, som bor i området og måske kunne være interesseret? Send meget gerne linket videre. Tak.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.