Brevkasse: Kan SummaSummarum løbende opdatere egenkapitalen?

Spørgsmål  Hej Anette

Kan SummaSummarum løbende overføre indeværende års resultat til konto “årets resultat” under egenkapitalen, således at egenkapitalen hele tiden er opdateret?

Mvh Eva

 

Svar  Hej Eva

Nej, SummaSummarum kan ikke overføre årets resultat løbende, selvom det ville være en dejlig funktion. Måske kan vi få Visma til at lave en rapport, som viser resultatopgørelse og balance inkl. årets resultat pr. en bestemt dato. Det ville faktisk være en dejlig funktion, og jeg skriver til dem for at høre, om det kunne komme på “ønskelisten”.

Dbh
Anette

2 Replies to “Brevkasse: Kan SummaSummarum løbende opdatere egenkapitalen?”

 1. Hej.
  Jeg har det problem at når jeg laver årsregnskabet så stemmer egenkapitalens total sum – men den trækker ikke årets resultat ned i linien årets resultat – den modregner årets resultat fra sidste år og det forstår jeg ikke. Kender du til dette problem ?
  På forhånd tak.
  Gitte

 2. Hej Gitte

  Uden at have set backuppen kan jeg ikke være sikker, men mit bud er, at sammentællingen i resultatlinjen er forkert. Måske er den angivet som en “Sum” eller “Delsum” i indstillingerne? Det korrekte er “Total”. Prøv at tjekke dette, før du gør noget andet.

  Dbh.
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.