Overvågning af medarbejdere

Som nogle af jer ved, er jeg i gang med at skrive en håndbog for nye chefer. Og samtidig med, at jeg skriver på de sidste to kapitler, er jeg også i gang med hækkesaksen: Efter at nogle kompetente personer har gennemlæst dele af materialet, skal der skæres ned. Meget ned. Så der er nogle afsnit hist og pist, som ryger ud af bogen.

Et af de emner, der måske/måske ikke, er overvågning af medarbejdere. Så dette “fraklip”/måske-med-afsnit  har jeg udgivet på min Amino-blog. Læs blogindlæg om overvågning af medarbejdere her.

5 Replies to “Overvågning af medarbejdere”

  1. Rigtig godt indlæg og faktisk et meget vigtigt emne. Tror mange folk i dag “glemmer” vigtigheden af nogle af dine punkter – overvågning skal ske i den rigtige ånd, så alle parter er tilfredse!

  2. Hej Anette

    Bliver spændende med en bog for nye chefer :-) den ser vi frem til.

    Og fint indlæg – kan godt forestille mig det må være svært at vide at ens medarbejder snyder uden at kunne gøre noget ved det.

  3. Tak for et godt indlæg Anette – ja det burde ikke være nødvendigt med overvågning af medarbejdere….men ja det er det desværre.

  4. Folk burde arbejde bedst med frihed under ansvar, det er desværre bare ikke altid alle, der er lige produktive og når deres opgaver, hvis der er for meget frihed under ansvar.

  5. Jeg synes dog, at overvågning er et alvorligt emne, og man skal passe på med at være for overvågende, da det bl.a. kan skabe et dårligt arbejdsmiljø, som ikke bliver til gavn for nogle. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.