Kurser i SummaSummarum (København og Kolding)

Jeg har i tidens løb undervist langt over 1.000 iværksættere i bogføring med SummaSummarum. Nu er vi flere i Regnskabsskolen, som underviser i brugen af det meget populære økonomisystem, som er særligt velegnet til iværksættere, fordi det er meget let at lære at bruge og billigt i drift.

Ud over Regnskabsskolens korte aftenkurser, intensivkurser og kurser for viderekomne, er det også Regnskabsskolens medarbejdere i København og Kolding, som underviser på VISMAs – Stones Softwares – kurser, som du kan finde her. Regnskabsskolen har fået ny medarbejder, som tager sig af kurserne og den eventuelt supplerende individuelle undervisning i Kolding og omegn.

Og vi rejser gerne ud! Har du brug for et kursus i Skagen eller på Bornholm, kommer vi gerne til dig. Der skal bare være otte deltagere. Ring til Regnskabsskolen på 3333 0161 eller send en mail til post@regnskabsskolen.dk for at høre nærmere om priser og vilkår, hvis det har interesse.

Lige nu er vi midt i årsafslutningerne, og der har været rigtig mange kurser i årsafslutning med SummaSummarum. I Regnskabsskolens eget kursusprogram er det slut for i år, men på VISMAs kurser kan du komme på i juni måned (hvis du har skævt regnskabsår kan det være meget aktuelt).

I Kolding er vi ved at samle sammen til en interesseliste: Hvis du er interesseret i at høre nærmere, når der kommer et fortsætterkursus (heldags), hvor alle de smarte import/eksport-funktioner mv. gennemgås, så skriv også til os, så hører du nærmere, når vi har nok til et hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.