Den udvidede selvangivelse 2010

Så har jeg fået fingrene i et eksemplar af den udvidede selvangivelse 2010. Du kan hente et pdf-eksemplar her.

Den ligner jo sig selv, selvangivelsen. Men hvis man skimmer den godt igennem (og det gjorde jeg, for at finde ud af, hvordan multimediebeskatningen skal registreres) er der en lille ændring i forhold til sidste år: Rubrik 11 hedder nu “lønindkomst, bestyrerlseshonora, multimedier, fri bil mv. før fradrag af AM-bidrag”. Og det er det eneste tidspunkt, den nye multimediebeskatning viser sig i den udvidede selvangivelse. Det betyder, at selvstændige skal regulere for mulitmediebeskatningen i selvangivelsen, det skriver jeg lige et særligt indlæg om.

Har du brug for et kursus i årsafslutning? Vi har (få) ledige pladser på tirsdag, den 11. januar 2011 kl. 9.30 – 16.00.

3 Replies to “Den udvidede selvangivelse 2010”

 1. Pingback: Multimediebeskatning for selvstændige | Anette Sand

 2. Hej Anette

  Fin blog – den bruges ofte. Jeg har forsøgt at læse mig frem til diætsatserne for eksportmedarbejdere og kan finde frem til at når arbejdsgiver afholder alle udgifte i forbindelse med rejsen og ikke udbetaler godtgørelse for småfornødenheder, kan man fratrække et beløb svarende til kr 113,75 pr døgn, når rejsen har været længere end 24 timer. Men jeg mener der er en 60 dages regel, hvor fradraget forhøjes – og som jeg ikke kan finde på Skat’s side. Jeg er eksportchef pg rejser ca 120 dage om året. Arbejdsgiver afholder udgifter hertil. Er der ikke en regel om at såfremt at man sammenlagt har haft over 60 dages rejseaktivitet, kan fradraget forhøjes eller har jeg misforstået noget? Tak på forhånd. Mvh. Jacob

 3. Hej Jacob

  Jeg kender ikek noget til, at satsen er større, når man rejser ud over 60 dage. Det står ikke i SKATs vejledning om rejser. Så jeg tror måske, der er tale om en gammel regel (fra den gang, hvor man også havde forskellige landesatser).

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.