Nye kurser i efteråret

Så er Regnskabskolens kursusprogram for efteråret 2010 ved at være på plads, og der er flere nyheder denne gang.

Revisormappen: Et kort kursus for de, som har brug for at vide præcist, hvordan man griber regnskabet an, så revisorregningen ikke bliver større end højst nødvendigt. Når revisorerne giver tilbud på revison, omfatter prisen som regel også årsrapport og selvangivelser – men ikke afstemning af debitorkonti og alle de andre ting, der kan gå galt, hvis ikke der er en god egenkontrol i bogholderiet. Lær det nu – og få en revisormappe med hjem, klar til årsafslutningen.

Budgetkursus: Budgettet er det vigtigste styringsredskab i din virksomhed, og de to kursusaftener med “hjemmearbejde” mellem hver gang er et rigtigt godt sted at starte, når du skal have styr på budgetterne. Vi gennemgår de mange typer budgetter men fokuserer på de vigtigste – især driftsbudgettet.

Løn og lønbogføring: Dette halvdagskursus handler kun om løn til medarbejdere. Til gengæld bliver du klædt grundigt på til at have styr på lønbogholderiet – uanset om du laver lønsedler selv, bruger Dataløn eller Danløn.

– og der er meget mere at vælge imellem. Se alle Regnskabsskolens korte kurser her.

, , , , ,

2 kommentarer til Nye kurser i efteråret

 1. Mikkel 26. maj 2010 at 13:05 #

  Hej, hvornår regner du med at have nogle datoer klar til dine kurser?

 2. Anette Sand 26. maj 2010 at 13:55 #

  Hej Mikkel

  Jeg har stort set alle datoer klar. Er der tale om korte kurser, kan du se dem under hvert kursus her: http://regnskabsskolen.dk/ivkurser. Er det Diplomkursus fo bogholdere, du spørger til, har vi oplysningerne her: http://regnskabsskolen.dk/diplom/repetition/om-eksamen/starttidspunkter.

  Men hvis du skriver igen om særligt kursus, kan jeg også finde datoerne frem til dig og skrive lige her i tråden.

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.