Moms – deadline i dag – SKATs tast-selv virker ikke

Det er rigtig uheldigt, at SKATs tast-selv-erhverv ikke virker på momsafregningsdagen. Navnlig, da de nu har forbudt os at indberette på andre måder – det SKAL ske elektronisk.

Mange kan slet ikke komme ind. Efter flere forsøg er det lykkes mig nu, og jeg får følgende besked, når jeg vil indberette moms:

TSE0501 – Der er ikke tilgængelige perioder til indberetning af Moms. At der ingen perioder er tilgængelige kan skyldes: 1 – Den aktuelle periode er angivet enten via TastSelv Erhverv eller på anden måde. 2 – Virksomheden er kvartalsafregnende. Perioder oprettes medio sidste måned i kvartalet. 3 – Virksomheden er halvårsafregnende. Perioder oprettes medio sidste måned i halvåret. Du kan forespørge på registreringsbeviset, hvoraf fremgår, hvilken afregningsfrekvens virksomheden har. Vælg “Registreringsbevis” i venstremenuen . Såfremt du har ændringer til en tidligere indberetning, skal det ske ved, at du sender en korrektionsangivelse / efterangivelse til det lokale SkatteCenter.
Virksomheden har ingen åbne perioder for Angivelsestypen for SE-nr 25523504 og AngivelsesType Moms

Hvilket ingen mening giver overhovedet.

SKAT bedes sørge for:

 1. At der kommer en meddelelse ud på forsiden med status på tast-selv
 2. At vi får besked om, hvor længe momsangivelsen kan udsættes for stadig at være rettidig
 3. At få styr på deres IT, det er jo ikke første gang, der går ged i den lige op til en vigtig frist

Under alle omstændigheder kommer mange til at bruge megen ekstra tid nu på liiiiige at gå ind og tjekke, om det virker eller ej.

5 Replies to “Moms – deadline i dag – SKATs tast-selv virker ikke”

 1. Hej Anette,

  For dårligt at Skat ikke har styr på deres IT….

  Godt man har ordnet det i god tid ;-)

  Mvh

  Allan

 2. Er der noget nyt om listeindberetningen? Har de skudt lanceringen igen? Det ser nemlig ud til _ikke_ at virke – i hvert fald ikke for det momsnr. jeg forsøger at indberette:

  Fejl!
  Vedrørende , periode – , køber 003168810, landekode GB. Varemodtagers momsnummer passer ikke med den tilhørende landekode

  – det på trods af at nummeret er et validt momsnr.

  Se evt. http://twitter.com/hvirring/status/13688762020

  /Jesper

 3. Det lyder ikke alt for godt, skal også selv have indberettet min moms.

  Jeg håber det er okay jeg lige stiller et hurtigt spørgsmål til dig Anette, da jeg desværre ikke har fået svar på Amino.

  Jeg har fra Q4 2009 30 kr tilgode i moms, dog udbetaler skat ikke beløb under 50 kr. Hvordan skal jeg bogføre dette tab i Summa?

  Kreditere 30 kr på Momsafregning kontoen (66900) og debitere 30 kr på bank saldien, og derefter kreditere 30 kr på bank saldien og kreditere og debitere 30 kr på kontoen tab på debitorer (1900)

  Ligesom på dette screenshot:

  http://img100.imageshack.us/img100/7864/bogfringafmoms.jpg

  På forhånd tak for din tid :)

 4. Dejligt med en hurtig kommentar, tak Asbjørn. Det er som du siger ikke et tab men penge, der bliver medregnet i næste momsafregning.

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.