Line Rafn tabte i Højesteret – her er dommen

Vi ved jo alle, at private udgifter ikke er fradragsberettigede. Heller ikke tøj og makeup. Men jeg synes nu nok, at den påklædning Line Rafn bruger i sin optræden, kan siges at være så udsædvanlig, at den er direkte knyttet til indkomsterhvervelsen og påfører hende udgifter ud over det almindelige, så jeg havde ventet, at hun havde fået flere  af sine omkostninger godkendt af Højesteret. Men der gives sandelig  ikke ved dørene. 

Du kan læse dommen her (åbner som pdf).

7 Replies to “Line Rafn tabte i Højesteret – her er dommen”

 1. Jeg havde virkelig håbet at hun vandt sagen, kan 100% følge hendes argumenter med at påklædningen er helt tilsvarende håndværkerens værktøj.

 2. Jeg blev også TEMMELIG forbavset –
  Tænkte at hun NETOP ville være helt sikker på at vinde sin sag, da hun valgte at anke den, så den kom videre..
  Det er ikke altid tingene er gennemskuelige. Ligner en fejl.
  Mit kompliment til hjemmesiden her Anette (0;

  Kirsten

 3. Det virker som en lidt besynderlig afgørelse der blev truffet her – Hovedreglen for at få fradrag er jo netop, at det er omkostninger der er direkte forbundet med drift af virksomhed. Jeg ved ikke med jer, men jeg ser ikke mange kvinder i gadebilledet der er klædt som Line.

 4. Dokumentationen må have været for svag. Hvis påklædningen var købt lige op til showet, ville det nok have været fradragsberettiget. Nu har jeg ikke læst hele dommen, så jeg skal ikke gøre mig klog på det, men hvis den er købt lang tid før, så er det svært at dokumentere, at det var arbejdsrelateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.