Konkurrence på udenlandske betalinger

Mange webshops modtager udenlandske betalingskort, fordi man mister salg ved kun at kunne tilbyde kunderne en Dankortløsning (eller Paypal). Indtil nu har der ikke været så mange valgmuligheder med hensyn til leverandør, og man har derfor måttet finde sig i nogle ret urimelige vilkår – blandt andet at PBS/Teller har beholdt pengene på deres konto i op mod fire uger.

Her er et alternativ, hvor man får sine betalinger i løbet af to bankdage.

4 Replies to “Konkurrence på udenlandske betalinger”

 1. Det er også frækt at PBS er så lang tid om at udbetale pengene til indhaveren af indløsningsaftalen. Jeg mener det er op til 28 dage ifølge deres betingelser.

  Dog skal man være opmærksom på at nogen af de øvrige banker/indløsere tager gebyr eller en anden rente, såfremt man ønsker at få sine betalinger hurtigt i løbet af kun få dage. For de fleste mindre virksomheder vil det dog være en interessant fordel grundet likviditeten er vigtig.

 2. Hej Anette

  Jeg har også et godt øje til Swedbank, men ender nok med to indløsningsaftaler. En med PBS/Teller/Nets eller hvad de nu hedder for tiden og en med Swedbank, så shoppen også kan tage i mod Dankort m.fl. De ekstra 250 kr. i måneden er godt givet ud for den delvist forbedrede likviditet.

  Thomas

 3. Tak for kommentarerne. Thomas, hvis du laver en aftale med Swedbank, hører jeg meget gerne om dine erfaringer her på bloggen.

  Dbh
  Anette

 4. Tak for dette heads-up, det ser bestemt interessant ud. Men jeg ender nok også med at skulle beholde Nets/Teller for at kunne modtage Dankort, det kan vi ikke komme uden om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.