Har du et godt tilbud til 3.000 iværksættere?

Vi er i færd med at lægge sidste hånd på “Iværksætter 2010”. Det er en lille iværksætterhåndbog, som indeholder vigtig information for nystartede virksomheder. Vi lavede også en i 2009.  Hvis du ikke allerede har fået et eksemplar, kan du hente en pdf her, eller du kan skrive til as@regnskabsskolen.dk, så sender vi et trykt eksemplar til dig.

Bogen bliver distribueret på Iværk&Vækst-messen i Forum den 9. og 10. september samt af en lang række af konsulenter – ikke mindst DANAs konsulenter, som besøger rigtig mange nye virksomheder –  og erhvervskontorer i hele landet, der har kontakt med nye iværksættere. Herudover tager jeg dem med på min foredragsturne i slutningen af september.

Regnskabsskolen og nogle af vores vigtige samarbejdspartnere har annoncer i Iværksætter 2009, og det bliver der også mulighed for i 2010-udgaven.

Så har du et budskab til Danmarks iværksættere, har vi et par siders annonceplads, som vi ikke har disponeret over endnu. Vi sælger dem som hele eller halve sider, og hvis du er interesseret, så skriv til mig for nærmere oplysninger senest den 11. august 2010.

/Anette

2 Replies to “Har du et godt tilbud til 3.000 iværksættere?”

  1. Hej Anette

    Jeg ved, at det er lige oppe over, men jeg tjekker lige ud i morgen, og så vender vi tilbage til dig.

    Dbh
    Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.