Fristen for den udvidede selvangivelse er udsat

SKAT har udsat fristen for den udvidede selvangivelse med en uge, så selvangivelser, som er afleveret senest den 8. juli 2010 er rettidige. Det skyldes IT-problemer (tilsyneladende især hos de revisorer, som indberetter direkte for deres kunder – men vi andre har nu også oplevet sporadiske forstyrrelser). Du kan læse SKATs meddelelse om sagen her.

7 Replies to “Fristen for den udvidede selvangivelse er udsat”

 1. Nu gror træerne ikke ind i himmelen. Det gælder kun dem som indberetter via tast selv. Det kan man eks. ikke hvis man har udenlandske indkomster (og det er der stort set i alle de selvangivelser jeg laver).

 2. Hej Bent

  Tak for præciseringen. Hvis jeg havde udenlandsk indkomst, ville jeg også skynde mig at kontakte dig – og i god tid nu, da jeg ved, at du har frygteligt travlt i et par døgn endnu :-)

  Dbh
  Anette

 3. Træerne gror åbenbart heller ikke ind i himlen for SKAT’s IT-systemer, der for 3.år i træk er mere eller mindre nede på grund af (for) mange selvangivelser op til 1. juli.

  SKAT burde efterhånden have lært det, og man kan kun håbe, at de får et bedre system i løbet af de næste 12 måneder.

 4. Er fristen ikke den 10. juli – men med rentetillæg allerede fra den 1. juli ? Normalt skulle selvangivelsen have været indberettet senest den 3. juli – men de har forlænget med 1 uge – altså den 10. juli ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.