Danløn – sidste løn i 2010

Formodentlig kører din løn på skinner – men skulle du være forsinket eller hører du til de, som kun får løn udbetalt et par gange om året, er det her omkring årsskiftet, der kan opstå problemer.

I Danløn skal man både vælge en lønperiode og en udbetalingsdato. Det er nærliggende at tro, at hvis lønperioden er december 2010, vil lønnen blive registreret hos SKAT som 2010-løn, uanset at udbetalingsdatoen falder på et senere tidspunkt. Det er bare ikke tilfældet! Det er udbetalingsdatoen, der afgør, hvilket år lønnen bliver registreret i (undtagen for forudlønnede).

Når du åbner Danløn næste gang, vil du under generelle meddelelser finde en vejledning i årsafslutning 2010. Den kan du jo skimme igennem, hvis der er noget, du er i tvivl om.

5 Replies to “Danløn – sidste løn i 2010”

 1. Hej,

  Jeg mener at man kan fratrække kiropraktorbehandlinger under personaleudgifter(uden moms) på sine medarbejdere??
  Jeg vil sætte det til max 10 behandlinger.

  Har du en anden mening om dette??

 2. Hvis der er tale om forebyggelse af arbejdsskade eller (lægehenvist) behandling, så er det fuldt fradragsberettiget, nøjagtig som du beskriver.

  Dbh
  Anette

 3. Tak.

  Har lige købt dine bøger – spurgte i tilfælde af det ikke var nævnt.

  God Jul

 4. Du sagde til et infomøde at hvis man skulle udbetale en honorar – og det skal jeg da jeg skal betale med webmaster – 4500,- i alt at man kunne bruge?
  Og skal jeg skrive det nogen sted?

  Mange hilsner

  Michelle

 5. Hej Michelle

  Det letteste er jo, hvis man får en faktura fra webmasteren. Men er det ikke muligt, kan du udbetale honoraret som B-indkomst, og så vil du skulle indberette det til SKAT (saml sammen og indberet i slutningen af året, der kunne være flere honorarer i løbet af de kommende måneder).

  Dbh
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.