Bogen om fradrag – som e-bog

 • Får du alle dine fradrag i din virksomheds regnskab?
 • Hvorfor må nogle trække mere fra end andre?
 • Hvilken type medicinske præparater kan alle få fradrag for i virksomheden, uden at modtageren bliver beskattet af værdien?

Der er mange fradrags-spørgsmål. Og svarene kan du finde i Bogen om fradag, som Søren Revsbæk og jeg skrev sammen sidste år. Den har været udsolgt i et par måneder, men  nu har vi fået adgang til at sælge den som e-bog.

Du kan købe Bogen om fradrag som e-bog lige her – og være i gang med at spare penge om 5 minutter.

(Jeg kan så tilføje, at e-shoppen mangler lidt finpudsning, så betalingsdelen er ikke særlig pæn at se på. Men det virker udmærket – og vi arbejder videre med udseendet, så det bliver bedre i løbet af de næste par uger.)

9 Replies to “Bogen om fradrag – som e-bog”

 1. Hej Anette, Tak for bogen om fradrag, den er alletiders. Jeg kører regnskab i Summasumarum version 3.0, og får en fejlmelding når jeg importerer poster fra et excel regneark, som Stone software ikke vil/kan hjælpe med: fejlmeddelsen er: ” not a valid intege value.
  Saldo og bank stemmer, og jeg har været hver eneste linie igennem for at checke om der står noget i felterne som ikke hører hjemme, men kan ikke finde en fejl, hvad gør jeg galt? Med venlig hilsen Benthe IT Tokedahl

 2. Hej Anette,

  Ikke dårligt, jeg er helt grøn inden for fradrag og skal have sat ind i det. Så bogen vil klart hjælpe mig.
  – Peter

 3. Hej Benthe

  Prøv at gemme filen som en tabulatorsepareret fil, inden du forsøger at importerer. Eller – hvis du allerede har gjort det – så prøv at gemme som en semikolonsepareret fil i stedet. Af uransagelige grunde hjælper det: Jeg har også fået den nævnte fejl og rettet på den måde.

  Dbh
  Anette

 4. Hej Benthe og Peter

  Tak for de pæne ord om bogen. Jeg har netop i søndags sat sidste punktum i en ny: “Bogen om moms”, så tilmeld jer nyhedsbrevet, hvis I vil høre nærmere om denne

  Nyhedsbrevet tilmelder du dig her på siden (i dette maj-2010 design øverst til højre).

  Dbh
  Anette

 5. Hej Anette
  Jeg er umiddelbart interesseret i bogen om fradrag – men på siden her står den til 129,- kr og når jeg vil købe den som e-bog koster den pludselig 169,- kr? Jeg er mest interesseret i den til 129. :-)
  VH Søren Zacho Ruby

 6. Hej Anette først vil jeg da lige sige dig tak for denne website du har dig her, har fået kikke mig lidt rundt på den og synes du tager gode ting op agn. At være privat erhvervs drive :-) Jeg har et spørgsmål om du ved noget om brugt moms, når man køber brugt ting og skal videre sælge dem?? Og den bog om fradrag kunne helt sikkert godt være en god ting, får du den i bog udgave igen el. Hvad?? VH Michael Gundersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.