Bogen om fradrag er på vej i posten

Vi har fået 2. udgaven af Bogen om fradrag fra trykkeriet, og der er udgivelsesdato i morgen. Så alle I, der har forudbestilt kan godt holde øje med posten fredag, for bogen er på vej :).

Blandt nyhederne i bogen er et afsnit om rabatter, de nye regler vedørende rejsegodtgørelse og et helt kapitel om virksomhedens større anskaffelser og afskrivninger. Nyt er også flere henvisninger til love og afgørelser og et stikordsregister, så det bliver endnu hurtigere at slå op i bogen.

Har du ikke bestilt bogen endnu, kan du gøre det her. Både som e-bog og som trykt bog.

Vi – og især Bow – pakker og pakker, så  posten kan få det hele i god tid.

Samtidig skal der holdes styr på alt det, vi skal have med på Iværk&Vækst-messen i Forum i morgen. Blandt andet en kasse bøger.

Du kan møde både mig og min medforfatter Søren Revsbæk på messen i Forum på fredag, den 10. september kl. 15.00. Jeg er der selvfølgelig også både før og efter – og både fredag og lørdag.

2 Replies to “Bogen om fradrag er på vej i posten”

  1. Alle franciskanerbøgerne kan købes hos forlaget Myll: http://myll.dk, og der er også links til bilag osv., så prøv den vej. Hvis der er et specifikt værktøj, du mangler og ikke kan finde, må du gerne skrive til mig.

    Dbh
    Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.