Aminotastic 2009 – regnskab

INDTÆGTER    
  Salg af billetter a 200 kr. (enkelte m. rabat)   46.850,00
* Omsætning   46.850,00
       
UDGIFTER       
Note 1 Udgifter vedr. workshopholdere 1.310,00  
  Lokaler 2.100,00  
  Bespisning  20.268,00  
  Kontorartikler, web,  messemærker mv. 6.866,54  
Note 2 Bespisning og befordr. før og efter 1.646,00  
  Gebyr webbank 10  
  Ørediff. vedr. debitorer 1  
* Udgifter i alt 32.201,54  
       
Note 3 Overskud fordelt   14.648,46

Ja, sådan ser regnskabet ud. Det er ret enkelt: Vi havde jo (som jeg skrev om i indlægget om de økonomiske overvejelser) lavet et ret konservativt budget, hvor der både var luft til, at der kom færre tilmeldte end ønsket og også til, at vi f.eks. kunne dække uventede udgifter, måske noget, som blev ødelagt i et af lokalerne eller noget tilsvarende.

Da vi fik flere tilmeldinger end vi i vores vildeste fanasi havde regnet med (men det var nu også et supergodt program!) og havde venteliste op til selve dagen, var indtægterne store. Og til al held kunne vi holde udgifterne på det budgetterede niveau.

Der er måske et par linjer i regnskabet, som kan uddybes. Det er dem, jeg har skrevet “Note” ved.

Note 1: Alle workshopholdere og foredragsholdere optrådte gratis. Et par af de optrædende havde dog ekstraordinære udgifter, som vi dækkede efter regning.

Note 2: Det er sushiregninger. Og lidt pizza. Til de, som knoklede torsdag, fredag og lørdag aften for at få sat stole, borde osv. på plads før og efter arrangementet. Lokaleomkostningerne var så lave, fordi vi ikke købte hjælp til noget som helst men lavede det hele selv. Inkl. rengøring af salen, da alle var gået. Og den slags kræver lidt fastfood.

Note 3: Overskuddet blev fordelt mellem de fire, som havde været med i arrangørgruppen fra start til slut med besked om at donere pengene til et valgfrit velgørende formål.

Jeg vil så bemærke, at dette regnskab kun udgør en del af projektøkonomien. En meget større del udgøres af den frivillige arbejdskraft:

  • Arrangørgruppen, anslået 100 timer + bogholderi xx antal timer (se angående dette i indlægget Aminotastic 2009 – evaluering)
  • Yderligere praktisk hjælp på selve dagen 16 timer ud over arrangørgruppen
  • Fotografer, videooptagelse af foredrag mv. gennem hele arrangementet
  • Foredrags- og workshopholdere, i alt 14 personer

Som et kommercielt arrangement ville omsætningen ligge på omkring 200.000 kr. (sådan cirka), deltagerbetalingen ville skulle være på omkring 1.000 kr. pr. person. Og så ville det ikke længere være Aminotastic, som jo netop er skabt for alle iværksættere og har en særlig stemning og energi på grund af den store frivillige indsats og al den positive opbakning, der er til dette nonprofit setup.

Læs om projektregnskabet som en del af et større virksomhedsregnskab her.

2 Replies to “Aminotastic 2009 – regnskab”

  1. Pingback: Aminotastic 2009 - evaluering | Anette Sand

  2. Pingback: Aminotastic 2009 - økonomiske overvejelser | Anette Sand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.