Mit internet-univers: Top 5 links

Sider, jeg besøger igen og igen (jeg har udeladt dem, jeg abonnerer på, f.eks. Experians webdirect, kalendre og andre redskaber, som er købt/lejet):

1:  regnskabsordbogen.dk – her er både en begrebsforklaring og – endnu vigtigere – gode engelske oversættelser af både ord og udtryk.

2: http://cvr.dk – som opslagsværk angående kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. Den udvidede søgefunktion, hvor man kan se, hvor mange virksomheder, der er registreret på samme adresse, giver nogle gange sigende billede, af den sammenhæng en virksomhed indgår i.

3: http://amino.dk – man må jo lige tjekke hvad der sker. Jeg finder mange samarbejdspartnere og leverandører på Amino.

4: http://ted.com – en tidssluger uden lige. Start med dette morsomme indlæg om kreativitet eller dette om den mest fantastiske fremlæggelse af statistisk materiale.

5: Kun modstræbende vil jeg indrømme det: Jeg bruger også ret megen tid på SKATs hjemmeside, selvom den er ret håbløs at finde rundt i. I øjeblkket starter jeg som regel ligningsvejledningen den afdeling, der handler om erhvervsdrivende: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=102490&vId=202193.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.