Iværk&Vækst 2009 – ses vi?

Så er det i dag, året største iværksætterbegivenhed, iværksættermessen i Forum, starter. To dage med masser af netværkeri – allerede i går, da jeg var derude med Iværksætter 2009 mødte jeg en del af dem, jeg kender fra sidste år eller fra Amino.

Jeg er først på messen fra ca. kl. 12.00 – men derefter er jeg der det meste af tiden. Mit program består af at arrangere fire guidede ture og ellers være til stede i Multidatas stand på bestemte tidspunkter for at svare på spørgsmål om løn og personale. Du kan se tidspunkterne her (og i samme indlæg er der også link til de gratis billetter).

Der er nogle ret store stande i år og mange store virksomheder repræsenteret på gulvet (måske er det Vækst-delen af det nye navn, der slår igennem her) – og jeg synes, at programmet fra scenen er det bedste nogensinde. Men det bliver også sjovt at se, hvad de små stande på 1. etage – dem, de autentiske iværksættere har råd til – kommer til at indeholde.

Hvis du tager derud, så kom lige og hils på – hvis ikke jeg er på Multidatas stand lige ved indgangen, så ved de sikkert, hvor jeg kan findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.